Ja nisam siguran potpuno u to pustanje Grka, pogledaj zavrsetak te utakmice kad Spanulis daje trojku na 3sek do kraja za produzetak (a sto bi to radio ako su nameravali da izgube?), a onda neki cjelavi sinovac dade shutinu iz okreta za pobedu. No i nije bitno, i meni se cini da je ova nasa grupa znatno jaca i kvalitetnija od druge, Rusi su pravi dokaz za to. Ubedljiva pobeda Spanije me ne brine preterano jerbo su Francuzi one-man-team i zaustavi tog one-mana i zaustavices celi tim.
Sto se tice polufinala, mislim da imamo sansi. Racunam da udaramo na Slovence, imacemo dan odmora da se lepo pripremimo, dok oni igraju dan za danom. I 'bem mu misha, mora da ih stane taj shut jednom u zivotu. I moram da primetim da nashi nijednom nisu odigrali odbranu na nivou kakav je bio na prvoj tekmi sa Spanijom, juce je bilo ok al' su Rusi jadni i nemerodavni, protiv Turaka je bilo isto kao ok, al' tu je bilo dosta krljanja. Ako uspeju da ponove to zalaganje i trchanje iz prve tekme idemo dalje. A onda je finale cista formalnost

Steta za Bjelicu, nadam se da ce se oporaviti, al' u svakom slucaju dobro bi nam dosao sad jedan Erceg, ali neeeeeeee, mora Bojan Popovic da uzme medalju

btw. Uroshe, vidis sad ono sto sam ti pricao o sistemu takmicenja i svrsi ove medjugrupe, tri polufinaliste cje biti iz nase pocetne grupe, a inace da se odmah islo u cetvrtfinale jedna od evidentno 4 najbolje ekipe (u ovom slucaju Spanci

) bi ispala na startu, a na njihov racun bi se omrsila neka Poljska il' tako neki pacjenici.
edit: jedan statisticki podatak, imamo u proseku oko 17 asistencija po mechu. Toliko nismo imali tipa ikad.