Hmmm, ovo zvuči baš zanimljivo. Eto još jednog ponosnog člana moje već predugačke to-download liste
Nego, odgledah ja Berserk. Utisak je na kraju, baš kao i na samom početku (i kao što sam se plašio), razočarenje
Iz drugačijih razloga, doduše. U početku, smetala mi je nepovezanost prve dvije epizode, a i sledećih par mi je bilo pomalo dosadno. No, kako je serija odmicala, i likovi polako dobijali oblik, postajala mi je sve zanimljivija i zanimljivija - sloj akcije, pa sloj drame, bez da i jedno postane dosadno. A onda dolazi veliko finale, pomenuti preokret...i kraj
Prekid filma u najzanimljivijem trenutku, nema više, srdačni pozdravi i suptilna poruka "čitajte mangu"...što će se, s obzirom na glomaznost dotične, teško ispostaviti kao uživanje, a nabavka će u svakom slučaju biti mučenje
Šteta, moglo je to da ispadne mnogo bolje. Mislim da bi bolje bilo da su taj obrt potpuno izbacili (dakle, tri zadnje, i prvu epizodu), i ostavili samo (meni najbolji) centralni dio...možda čak zaključno sa devetnaestom epizodom, mada bi to značilo da bismo ostali uskraćeni za odličnu dvadeset prvu
I takav kraj bi bio nedorečen, ali bi bar bio
kraj; ovako, osjećam se prilično prevareno
Here lies Firedorn, a hero in bed.
He once was alive, but now he's dead.
The last woman he bedded, turned out a man
and crying in shame, off a cliff he ran.