Hm, znaju biti i konstruktivni i nepristojni, ali iskreno, ne cini mi se da su i na ovom sajtu ljudi ista pristojniji u komentarisanju tudjih prica. Opet, drugaciji su pogledi; ono sto se meni cini sjajno , kao obicnom citaocu, nekom profesionalnom piscu moze biti delo sa hiljadu mana. Treba naci neku sredinu, posto uopsteno ne volim ekstreme u zivotu. Prihvatiti njihove konstruktivne kritike i uvaziti ono gde zaista imaju racionalne argumente. Ali opet ne ici ni u krajnosti, i smatrati da su oni uvek i u svemu u pravu. Na kraju, svaki pisac ili buduci pisac, pored toga sto voli pisanje i zeli nesto da kaze, sigurno zeli da to ljudi i citaju. Ne verujem da postoji pisac kome je svejedno da li ga ljudi citaju.
Problem je sto se ukusi profesionalaca i obicnih citaoca, vrlo cesto razlikuju, retko se podudaraju.
Moje neko iskustvo sa " mentorima " je uglavnom bilo neuspesno. Najcesci odgovor je bio " nemam vremena ", sto ja apsolutno razumem i ne ljutim se, ljudi imaju svoje obaveze i nemaju svi vremena da citaju pisanija nepoznatih ljudi, a mozda im toga dosta i stize. Samo je jedna osoba procitala sta sam poslao, i odgovorila mi iscrpno, na cemu sam joj zaista zahvalan ( u pitanju je zensko

). Odavno ne pisem price po forumima, jer mislim da to nema nikakve svrhe. Verovatno je najbolje naci nekog strucnog, ko ce ti ukazivati na greske kojih neminovno ima, ali opet, tesko je naci coveka koji ima i vremena i volje za to.