Opušteno nisam našao nijedan sejv da počinje s kraja igre, tj. jesam jedan jedini, al' mi nije radio. Mada se nisam ubio od traženja.
Tako da sam ipak krenuo od početka, nije tako smorno kao što sam mislio da će da bude, mogu dve, tri misije za jedno popodne preći jer znam puteve i sve fazone. A i dosta stvari sam uradio na drugi način, tako da OK.
Sad sam se izgradio kao dobar šunjač, obijač brava, ekspert za eksplozive i lako naoružanje, a teška oružja, govorništvo i nauka nisu moj fah. Prikradam se sa leđa, mogu lako da razmontiram robote, ubijam iz daljine, snajperom, ubacujem bombe u džepove, nemam više vrhunsku karmu jer volim svuda da zavirim i ponešto ukradem, a moram da priznam da sam "malo" i morbidan, jer rado koristim sklopljeni "railway rifle", koji otkida ekserima ruke, nogu i glavu i prikucava ih za zid.

Evo i par sličica:

Oklop Rendžera, koji sam dobio spasavajući ih od Super mutanata, i Victory Rifle, najjači snajper u igrici, nađen u kućici na vrhu brda zaključanu u "very hard" sefu.

Odeća koja uvećava šunjanje za 5, šešir uz to, "srećne" naočare, i Blackhawk, najjači pištolj, unikatna verzija Magnuma 44.

Unikatni power armor iz tvrđave Konstantin, i takođe unikatni plasma rifle A3-21, koji sam dobio od glavnog drota u Rivet Sitiju, obećavši mu da ću čuvati njegovu tajnu da je android.