Opet si retardiran
uzmi iPhone i isprobaj ga, ne pricaj na slepo.
Kamera je 2Mp. Hteo ti da priznas ili ne, mobilnim telefonima mozes da napravis kitu od fotki. Imao 2 ili 16Mp, isti ti djavo jer nemas objektiv koji ce to lepo da uslika. Video call NE RADI U SRBIJI, tako da sam se silno potresao zbog toga.
A back taster...prvo iPhoneov meni je drugacije organizovan od ostalih telefona. Tebi na nekoj Nokiji treba 4-5 klikova da bi usao u nesto sto trazis, pa ti otuda treba i back taster. Na iPhoneu su ti ikonice rasute po desktopu, tako da direktno upadas u ono sto ti treba. Ako to nesto dalje sadrzi dvonivovsku (ili na par mesta tronivovsku) navigaciju, u gornjem levom uglu POSTOJI dugme kojim se vracas odakle si dosao. Dakle to tvoje back cudo.
Ne furamo iPhone zbog dizajna, furamo zbog mogucnosti koje nudi. Fabricki setovan iPhone nema mnogo toga i ne razlikuje se puno od obicnih telefona, al' za ajfon postoji milijardu aplikacija,igrica,trti i mrti,podesavanja i hackova da mozes da se igras sa istim par godina i da jos uvek nisi ispucao sve. Ziroskop, auto-navigacija i gps, fckin kompas, igrice, filmovi, ekran od 320x480px, wireless, kojekakava net sranja, office, skype...dodjavola, ima i neki program preko kojeg udaljeno pristupas sopstvenom kompu (na koji si instalirao neko programce)...preko iPhonea. Nadji mi neki telefon koji sve to moze pa da pricamo.