Jbg, ugazishe nas posteno, onaj Nikolas glavicjem da je pimpovao loptu, usla bi u kos. I onaj nesrecni Stratos, ja mislim da on u zivotu nije dao vise od 4 poena na jednoj utakmici, osim juce. S druge strane, ovi nasi bunar ne bi mogli da pogode sa dva metra.
PAO pobedjuje u zadnjem kolu, 100%, iz vise razloga. Prvo, Atinski timovi se mrze, pustanje Marusija bi bilo k'o kad bi Partizan pustio Zvezdu da dobije da bi prosla dalje. Drugo, PAO je evidentno bolji tim za jedno tri klase od onih slepaca, i drugom pobedom bi pokazali da nisu toliko jadni koliko tabela govori (jedina ekipa bez pobede do ovog kola, Prokom ih ima 3?!!?), a sa dve pobede bi mogli vec da tvrde da im je prolaz izvisio zbog jednog kiksa previse (poraz od Partizana kod kuce, i poraz od Marusija u prvoj) sto je realno i istina. Trecje, Zeljko Obradovic

Cetvrto, u PAOu igraju tipa 3 Grka i ostali, od kojih dva Partizanova deteta.
Mene vise brine nasa kriminalna igra, sa ovim tesko da mogu bilo sta ozbiljnije uraditi u top8 (pri tom na ozbiljnije mislim na jednu, mozda dve pobede kod kuce). Al' dobro, svakoj ekipi se desi pad forme tokom sezone, dugo traje, previse utakmica itd. Bolje da za nas to dodje sad kad su "nebitne" utakmice, nego kasnije kad je kuka i motika