Prvo, JEBOOCAIMAJKU onome ko je dao mikrofon onom vodji navijaca/"animatoru"/dezurnom imbecilu da vodi publiku. A njega samog kastrirati i ostacima nahraniti koze. Bee-eee. Eto.
Drugo, Maric i Bo kraljevo :Onajsmajlistoseklanja: Vranes i Veseli odmah uz njih, Rasica u kazan da ne ulazi u igru vise, Djekicj je imao pristojnu minutazu od 6 minuta - najbolja partija sezone

Dule Kecman me sve vise odusevljava, ne forisra covek uopste, al' kad mu se ukaze prilika on ubaci. Mislim da ima preko 70% sut u ovoj seriji.
Ovi cigani raspad. Anderson je bio nas najbolji igrac, Pnini je degenerik, a kad su poceli da ulaze oni likovi sto ne ulaze u EL uopste sve mi je bilo jasno

Jako mi zao Lazmea sto igra s ovim ciganima, al' sta ces, to ti je profesionalni sport. Sutirali su opet dosta dobro za 3, oko 40%, ali i mnogo slabije za 2, i s pravom se moze reci zbog dobro odigrane odbrane.
Bice tesko za dva dana, treba racunati i na faktor umora, da ce ovi imati prostora da vezbaju shut u hali i tako to, ali opet sve je moguce. Pri tom mislim da ako Maric i Vranes ponove ovakve partije da imamo bas onako lepe sanse.