Oooj zivote, jbt ovogodisnja Liga Shampiona

Onaj mutavi Bajern je morao (ne trebalo, MORAO) da ispadne jos u grupi, al' se provukao na Ciru Ferraru, a onda je morao da ispadne i protiv Fiorentite, al' se provuce tu uz sudijsku pomoc i neke evrogolchine...i onda protiv Mancestera, prvi mec - 2 gola iz jedne i po sanse, drugi 2 gola iz 2 sanse. Da ne pominjemda je i Mancesteru i Fiorentini golove dao Roben sa 20 i kusur metara, inace covek za koga je vazilo da je super brz i prodoran i da golove daje iskljucivo iz prednjeg dela sesnaesterca, jerbo dalje odatle ne moze da dobaci.
Drugo - Lyon. Ljudi su toliko harali Francuskom, imali u svojoj ekipi igracine poput Essiena, Maloude, Benzeme, pa i onaj Diarra je bio dobar, i naravno, bog fudbala - Juninho Pernambucano. Nikada nisu bili ni blizu prolaska cetvrtfinala. Sada kada imaju najlosiju ekipu u zadnji 10 godina, eto ih u 4 najbolje ekipe

Mislim da imaju i dobre izglede protiv raspalog Bajerna, ali i da ih ceka petarda u finalu ko god bude bio s druge strane.
Inter u zavrsnici bilo kog evropskog takmicenja je anomalija sama po sebi.

I Barsa koja standardno smrdi. Na

Kao sto i jesu.

Arsenal je mislim jos jedared platio ceh svojoj transfer politici. Da je pre neki dan bilo u ekipi lako pustenih Kolo Tourea i Adebayora, da popuni rupcage u odbrani i da bude bilo ko normalan u napadu (onaj Bendtner je retard), bili bi djene-djene sa Barselonom i njenim kraterima velicice meseca u odbrani. Al' posto Wenger voli da skupo prodaje a jevtino nabavlja - trt.
A sta reci tek o onim kraljevima fudbala, kostali su oko 300miliona skupa, a pokazali jednu petardu protiv veoma jakog Ciriha i 6 kiti protiv ostalih timova. Pametno ulozene pare svakako. Nadam se da ih Robben i Sneijder zovu svakodnevno da ih kinje i zadirkuju.
Milan necu da pominjem. A mogao bih sto sta reci

I eto dve godine nakon sto su u finalu igrala dva engleska tima, i godinu posto ih je bilo 3 od 4 u zavrsnici, sad u polufinalu nema Engleza uopste. Realno ili ne (pre ce biti ne), cini mi se da je uzrok tome ne jacanje drugih ekipa, vec slabije partije engleza ove godine, sto ujedno znaci i slabije takmicenje. Otud i ovi skrnavci u polufinalu.
Jedino se bojim scenarija gde ce Barselona uzeti evropsku titulu i u kosarci i u fudbalu, al da bi to postigli moraju preci preko Josea the Special onea i Debelog the heavy onea