Jes', dešava se ovo s ovakvim ofsajdom...rijetko, ali sam prilično siguran da sam to već jednom vidio.
A što se utakmica tiče, one od juče nisam gledao direktno

ali jesam snimak druge, i samo mogu da kažem da potpisujem ovo što je S rekao
Ove danas su bile bolje. Koreja zasad ostavila najbolji utisak u odnosu na očekivanja (raspali protivnik notwithstanding

), igrali su lijepo, brzo i efikasno; ako ne zabrljaju sledeće dvije utakmice mogli bi daleko da doguraju, pogotovo s obzirom na grupu s kojom se ukrštaju

Grci...šta ja znam, meni i nisu bili TOLIKO loši koliko su ih Korejanci nadigrali, ali je jasno da nemaju šta da traže na prvenstvu. Ovaj put im je čak i odbrana tropa.
Argentinci su me impresionirali...prvih petnaest minuta

nakon toga su impresivno davili igru i propisno se ispromašivali (uz dužno poštovanje nigerijskom golmanu

). Sumnjam da će im to proći protiv iole jače ekipe, možda se već protiv Korejanaca okliznu...ali možda je u pitanju bio samo pritisak prve utakmice. I da, nije mi jasno na kakvim je drogama Maradona bio ovaj put kad je u napadu umjesto Milita držao onu dvojicu invalida.
Nigerijci su me i pored poraza prijatno iznenadili, mislio sam da će biti lošijji. Šteta što nema Mikela i što Martins i Uche nisu igrali od početka. Onaj Odemvinge je, s druge strane, neopisiv kreten

Here lies Firedorn, a hero in bed.
He once was alive, but now he's dead.
The last woman he bedded, turned out a man
and crying in shame, off a cliff he ran.