Nasa igra vec 15 godina je ista moze da dodje i Murinjo mi cemo opet isto da igramo....Znaci lopta ide od stopera do zadnjeg veznog on ne zna sta ce sa njom vraca stoperu ovaj daje drugom stoperu koji je deganzira u protivnicki sesnesterac pa ako se lopta odbije mozda stvorimo sansu...
Ja mislim da se nasi nisu uospte aklimatizovali i da je to jos jedan od razloga za katastrofalnu igru juce...Kad vidim lica svih reprezentacija svi normalni nasi ispijeni grcaju da dodju do vazduha....Kao sto je neko okacio link sa opisom utakmice Rajevac je nadmudrio Antica na taktickom planu skroz[a samo budala ne bi]...Mi igramo po bokovima Krasic i Jovanovic probijaju ako to zatvoris mi ne znamo stacemo sa loptom-igru nemamo brzi nismo jedino taj prekid ali i tu su nas Ganci[Ganjani] nadigrali...
Odbrana soldidna ali ta skok igra je bila zali boze,par puta su nas nadskocili i samo je sreca sto oni ne znaju da daju gol inace je moglo da bude svasta....Lukovic najbolji igrac Srbije tokom celog meca napravi bez ikakve potrebe faul za drugi zuti karton i tako nas dokusuri....
Antic gleda fudbal i ne vidi da Krasic ne moze nista da uradi ali ga nemenja!?! Izvrsi izmenu izvede Jovanovica!?!? Koji je kud i kamo bio prodorniji i agilniji od Krasica....Ganci[Ganjani kako vec] idu po strani bez ikakvih problema dok se neki od bekova ne ispreci,pomoc od igraca sredine terena ni na vidiku u tom delu....Kolarov?!?! Koji crni Real

Mali Obradovic treba da igra bolji je.Pantelic i Zigic nemocni sem dve upotrebljive lopte nisu dobili nista Pantelic napravio jednu sansu za Zigu koji je promasio nepromasivo....Ulazak Lazovica je uneo zivost i sansu koju igrac oko koga se otima cela evropa[navodno] mora da realizuje ali on sutira po sred gola....II na kraju Kuzmanovic nesretnik sta reci nije igrao namerno nije ni imao razloga da igra ali eto bolje da smo primili gol nego da pricamo kako smo za malo dobili i kako cemo da naucimo Nemce fudbalu

...
Ubuduce taktika 4-4-1-1 Odbrana:Vidic,Subotic,Obradovic,Ivanovic Sredina: Stankovic,Tosic u sredini Jovanovic i Krasic sa strane,Lazovic iza napadaca [stim da se menjaju Jovanovic i Lazovic] Napad:Zigic to je po meni taktika za nadigravanje pa makar i izgubili 6-0...