E ako ćeš gledati po prikazanome, svako prvenstvo ima svojih prolupa... kad se sjetim kako su u Njemačkoj igrali Kostarika, Angola, Togo, Trinidad, a s njim i Tobago, a bogami i neka reprezentacija koja više i ne postoji, ime joj zaboravih...

Ako gledam po kvalitetu samih selekcija, kako vole da kažu naše komentatorske vedete "na papiru" (na šta sam ja oriđinalno i mislio), onda ih je samo 4-5 zaista upitno. Što neke imaju debile kao Domeneha na klupi, ili samo znaju da se brane (Grci, Japanci), je druga priča.
A sa spiska si izostavio Engleze - od nikoga se nije više očekivalo, a da je jadnije podbacio. Ne mogu vjerovati da je onako anemična i jadna ekipa koju vodi Fabio Kapelo. Ni Portugal nije daleko, mada, ne znam osobu koja iole prati fudbal da je iznenađena ovim šta se dešava Portugalcima. I

Francuzima.
Kako kaže Elu - nije da su svi ovi rezultati bogzna kakvo iznenađenje. Možemo kriviti Murinja koliko 'oćemo, ali da se godinu dana unazad igralo SP, nakon 6struke Barsine titule, čisto sumnjam da bi i tad svi jurišali u napad.
Pos'o. Kuća. Birtija.