hehe obrnuo sam rezultate u grupi A ali sam pogodio pobednike

pogodio sam i prve parove 1/8 finala : urugvaj - j.koreja i argentina - meksiko

Dve grupe zavrsene, u naredna tri dana ce i ostale, pa evo jos nekih predvidjanja/nagadjanja/pogadjanja u vezi prolaza i ispadanja:
D - srbija

mozemo da prodjemo, mozemo da ispadnemo...gana ce valjda konacno da izgubi (zasluzili su to u proslom kolu), a i to je prava prilika da se vidi sta i koliko nemci znaju/mogu da urade pod pritiskom. prognoza: gana - nemacka 1-2, srbija - australija 1-0. prva nemacka druga srbija
E - holandija igra koliko joj je dovoljno (bar tako izgleda) pitanje je da li ce tako da nastave ili ce da se poprave, jer sa ovakvom igrom protiv nekog ozbiljnijeg od japana gube sigurno...danci imaju tezak mec protiv japana ali mislim da mogu da pobede. prognoza: danska - japan 2-0, holandija - kamerun 3-0. prva holandija druga danska
F - paragvaj osvaja grupu, igraju cvrsto i brzo sto me je iznenadilo...voleo bi italija ispadne jer ako prodje grupu eto je u finalu...prognoza: slovacka - italija 1-1, paragvaj - novi zeland 2-1. prvi paragvaj druga italija
G - nisam video kako su portugalci napunili koreance, ali pitanje je da li oni mogu bilo sta da urade protiv brazila...obala ima sanse da prodje ali su teoretske. prognoza: portugal - brazil 0-2, obala - koreja 2-1. prvi brazil drugi portugal
H - chile ima sansu da osvoji grupu i igraju protiv spanije sto je pravi test za njih da li su ozbiljna reprezentacija ili su samo iskoristili jadnu grupu...voleo bi spanija nekako (ako je moguce nekim cudom) ispadne, jer za njih vazi ista prica kao i za talijane...prognoza: cile - spanija 0-0, svajcarska - honduras 2-0. prvi cile druga svajcarska