Aha, crni Elmedin, verovatno je popio pilulice testosterona, pa mu organizam pobenavio, ko veli "sta je sad ovo?!"

Ja sam cuo da je Boban definitivno u CSKA, nek mu je sa srecom tamo, nek ga Dule izdriluje da imamo centra za reprezentaciju. Steta, rado bih menjao Slavkana za njega, ali posto su stvari sad ovakve valja zadrzati Slavkana. Btw, u CSKA najavljuju kompletan remont ekipe, Holden, Lengdon, Shishkauskas svi idu van, zivo me zanima sta li ce Dule sklepati tamo.
Tripko je operisan (od zivota, ali i ovako sportski) pre par dana i verovatno propusta SP. Obestecenje mu je 340 000 e, od cega polovina ide Partizanu, tako da bi prakticno mi mogli da ga uzmemo u pola cene. E sad, da li ce to biti tako ne znam, mislim da su 1 Rasic i 1 Tripko u istoj ekipi previse, a pojedinacno maltene svejedno koji od njih dvojice, oba su tikvani. Prvo pojacanje nam je Milosavljevicj iz Kragujevca, perspektivan momak, Duda ga zvao na pripreme reprezentacije. Pored njega najverovatnije dolazi i Gordic iz Buducnosti, mada ne znam koji ce nam taj, a kao alternative njemu pominju se Bojan Popovic i Paunic.
Dalje, Pekmen ide verovatno u Minesotu

Markovic je otisao u Beneton, a po svemu sudeci za njim ide i Bjelica. Po mom misljenju katastrofalni potezi posto Beneton ne igra EL, a italijanska liga je jacine kao nasa prva B. Stagnirace tu a to nikome ne ide u korist.
Duda 99% odlazi u Olymp sto znaci da ostajemo bez selektora nakon SP, sto je opet korak nazad

Kao glavni razlog se pominje katastrofalno stanje u savezu, gde bi samo lud svojom voljom obitavao.