od mnb u Sub Jul 10, 2010 12:10 pm
@VISOKI VOJVODA: Mislim da bi najveca steta bila upravo zbog Hauarda ( ne postizem da mi bude zao neobjavljivanja Harisove, Bruksa, Sapkovskog, Keyesa/Keysa/Kiza, Kerija a podrazumeva se da zbog Bucera veselo trupkam nozicama i ispustam girly kikotave zvuke ). Tko ce ga znati, mozda NOCNI LETAC napravi neki dil za prava ili stogodj, pa da neki "skloniji" izdavac, na primjer, Beli put, dovrsi simerijanceve avanture. Inace, nece se on ljutiti, slobodno reklamiraj. Zelis li da vec pocnem sa svojim hvalospjevima o Pauersu ili da sacjekam da izidje? Mozete li da nabavite Kordejevu naslovnicu sa staroga Gaminoga ( mislim na izdanje zagrebacke Mladosti u toj ediciji ) za ovo novo izdanje? Mislim da sam vec spominjal kako mi je medju omiljenim piscima, a ovo djelce mu je reprenzetativno, mada po meni nije i njegov vrh, ali svkakko odlicna pocetna tacka, buduci da je i startovalo njegovu karijeru i popularisalo historijski Fantasy.
Kad vec sppominjem podzanr, sada me kolega ORION razalostio. Zar je VATRA uistinu toliko losa? Mislim, svakako da je bilo koji nastavak neke zaokruzene i cjelovite knjige bespotreban, ali pomislio sam da ce se, buduci da nista nije izdavala vjekovima, mozda se potrudila.
Kada vec pricamo o losim nastavcima: Worst sequel ever: ANCHIENT LIGHT Meri Dzentl. Nevjerojatno! Jos mi je lose kada se sjetim. Hej ramisljanje o losim nastavcima, cini i mene losim... nastavkom... igre rijeci koje ja pravim mnogo su bolje prije nego ih zapisem...
Evro djunti planira izdati SCULLDUGERY PLEASANT, to je niz cini mi se djecijih romana, nalik Sanovom serijalu DEMONATA, ali usitinu nijesam dospio iceprkati vise.
Kako cekam trecu sezonu MERLINA, primjetio sam da se priprjema serijal pod nazivom CAMELOT, gdje ce mladji Fajns ( FLASHFORWARD) igrati Merlina ( slabije no Kolin Morgan ) a Eva Grin ( ZLATNI KOMPAS ) Mroganu ( slabije no Helen Miren ). Kada krenu sa promocijom vidjet cemo da nijesnu mozda odlucilu updateovati seriju u danasnjicu ( mada je to bilo vrsno odradjenu u KINGS, obicno ne uspije ). Vrijeme je za reizdanje MAGLI AVALONA. Hmmm, je li Vajtov THE ONCE AND FUTURE KING izisao makar u Hrvatskoj?
Lagijuna konacno objavi nastavak serijala SEPTIMUS HEAP Endzi Sejdz, FLYTE no zaboravih kako su ga prevjeli, cini mi se LET ( nastavk MAGIKE, da se razumijemo ). Knjiga, bolje rjeci prijeskupa slikovnoca CUDESNI IZUM IGOA KABREA, takodjer u njihovom prjeskupom izdanju, dobiti ce ekranizaciju od strane Skorsezea. Molio bih vise koncentracije nego na ZATVORENO OSTRVO, hvala.

Luk ( Van Hansis ): To sto smo imali, bilo je tako kratko ali i tako dobro i nikada necu to zaboraviti...Ali ako ostanes sa mnom sva ce vrata biti zatvorena. A ako i budu otvorena, moja kolica nece moci da prodju kroz njih...
Noa ( Dzejk Silberman ): Da probam da ti objasnim u terminima koje ces razumeti: Snajder... you're full of it.