Jebeno, od 4 ekipe u polufinalu, prošle su dve za koje nisam navijao, a u finalu bih voleo da pobede lale, što je gotovo siguran znak da će cigani osvojiti kup. Nadam se da će KLose bar skinuti Zubu sa prvog mesta strelaca u utešnom meču.
Elem, očigledno je Nemcima falio MIler juče. Onaj Trokovski nije loš, al je Miler dosta brži, a i ne smara toliko sa loptom u nogama. Po meni to je bio najveći kvalitet Nemaca na ovom prvenstvu - sposobnost da sa dva ekstra brza pasa od svog šesnaesterca pređu do protivničkog gde naprave dar mar sa utrčavanjem sa bokova. To i kontre, a i njih su izvodili sa dva tri pasa i jako malo dodira sa loptom. U poređenju sa 1000pasova koje Španci moraju da ostvare kako bi se dovukli do gola, ili sa antifudbalom koji su skoro svi ostali igrali, ovo je pravo osveženje. I KAKO JEBENO DA NE NAVIJAM ZA NJIH?
Drugo, osim hendikepa Milera, Nemci su bili nešto smoreni juče. Ozil se nije video do gola, a i kad se video jeo je govna sa popludriblinzima i zabadanjem u sredinu. Tek kad je pao gol njegovi driblinzi su postali malo bolji, a i čini mi se da je malo više bio svestan terena. Jebeš mi sve ako on nije bio mamuran juče. Ostali su isto tako, sa pola mozga ušli u tekmu, izuzev golmana i Švajnštajgera, i naravno, štopera koji su sprečili gro španskih šansi. Mislim, nisu Španci toliko tehnički superioran tim da apsolutno kontrolišu utakmicu protiv iole raspoloženih Švaba. To nijedan tim ne može, pa bio sastavljen od 4 Vidića, 4 Mesija, 2 Inzagija

Elem, Birof