Ma i nije toliko loše ispalo, uopšte. Ne treba zaboraviti da smo, u najboljem slučaju, bili danas samo blagi favoriti (to mi je postalo jasno kad sam video kako su se Nemci poneli sinoć). Igramo sa 10 igrača. Stefan Marković nam organizuje napade uglavnom, igramo bez lidera, nema ko da povuče. I većina je imala loš dan, osim Tepića, koji je imao katastrofalan, dok su ostali uspeli nekako da pokriju borbenošću svoje greške. Tu mislim na Novicu i Markovića, koji su pravili takve gluposti, ali na kraju ipak uspevali da sve to nadoknade. Jedino su Kosta i Rašić bili na visokom nivou. Ovaj Raške je postao zver od kad je pozvan u repku, i sve je bolji i bolji.

A ne treba zaboraviti i ove Švabe, koji su bili super organizovani u odbrani, imali su onaj jebeni pikenrol u napadu, a pride bi im uleteo u koš i džak krompira, da ga bace. Tu ne mislim na Grinija (ne znam šta se ljudi tako čude kako mu te lopte ulaze; trebalo ga je videti juče protiv Argentine), već na one trojke onog gabora Jagle, kojeg ćud a sanjam večeras kako je odvratan, i Šafarcika. Mislim, neverovatno. Aj' jedno od toga da ti uleti na utakmici, pa da kažeš ajde, al' ono je bilo strašno. Plus su nas ubili pod košem, a onda sudija svira Peroviću faul u napadu (

) i tu se dignu na 6 poena. I opet smo ih mogli dobiti, al' sve je bilo raštimovano, jebiga.
Biće bolje, od sutra ne bismo trebali imati problema sa organizacijom napada, kao ni sa Džordanom, a onda dizati formu i punom snagom na Australiju i Argentinu. Ni oni se nisu proslavili juče, nadam se da neće mnogo dizati svoju formu, treba ih ispratiti. Šteta što ne mogu da ih gledam zbog naših vrlih košarkašica koje se prenose.