Horor. Ne umemo da prelomimo utakmicu, imali smo dosta prilika da sa +7-8 odemo na vise, pa i na +15, i lagano zavrsimo sve, a mi glupostima, sudijama i ishitrenim bombama vracamo protivnika u zivot. Slicna stvar se i juce dogodila protiv Australaca. Istina ovo je direktna posledica neiskustva (i mladosti) ove ekipe, medjutim problem ostaje i moze nam se obiti o glavu u daljem toku takmicenja. Dusko je danas odigrao za oskara, a opet smo imali 4 igraca sa 10+ poena, sto je dosta dobro i daje nadu za bolje nastupe kasnije.
S druge strane, sa onakvom protekcijom kakvu ima Skola, i ja bih bio najbolji strelac i NBA ako treba, sramotno. Jeste dobar, jeste pametan, al' majkumu ne mora mu se jos na sve to svirati svaki mrki pogled. Bez njega Argentinci su druga liga.
Fascinira me kolicina bezmudosti Milenka Tepica. Decko je puko skroz, 0 samopouzdanja i samim tim 0 produktivnosti. Steta, treba nam kao igrac, ali jebes to ako cemo morati da ga trpimo jos xx vremena dok mu prodje meca.
Bilo je toliko nebuloznih rezultata da vise ne znam ko gde upada u kostur, valja to dobro osmotriti veceras kad se sve zavrsi. Inace, zanimljivost dana, Obala Slonovace (dakle Drogba) je pobedila Portoriko 9 razlike danas. Fascinantno je to sto da su pobedili manje od 6 (i sve ostalo) prosao bi Portoriko, a da su pobedili 12 oni bi prosli dalje. A fazon, imali su +12 na 3 sekunde do kraja i neki portorikanski biser je iz besa/ocaja/muke/sta li vec opalio trojku i tako progurao ni krive ni duzne Kineze dalje. 'Zem ti takmicenje