U pravu si za Tea, ja sam sa onim "mogao je bolje" mislio na onih par ishitrenih šuteva za tri kojih nikako da se okane

Ali sve u svemu, i ja mislim da je dobro odigrao. Uzgred, šta se sve uopšte računa kao asistencija? Ako treba da se broje i one situacije kad vraća loptu na tricu onda ih je bilo mnogo više od osam. A upravo time je razbio Špance, zaleti se u prodori onda kad ga udvoje/utroje frkne loptu nekome skroz na drugu stranu

barem 3-4 trice su pale tako.
@NM: Ne vjerujem da bi se puno dizala frka na Tea i da je promašio, pošto se lijepo vidjelo kako je Ivković sve vrijeme pokazivao da se čuva lopta do kraja (mada nisam baš siguran da je imao na umu završnicu sa DEVET JBNIH METARA!

)
A za Turke...biće zeznuto, opet moraju da daju maksimum. Mislim da bi razlika u kvalitetu njihovog trenera u poređenju sa onim zalizanim idiotom mogla da prelomi u njihovu korist

Ali opet, i mi smo se specijalizovali za infarkt-završnice, glavno je samo da počnemo kao protiv Španije i da ih ne pustimo da se odlijepe kako su to uradili Slovencima, onda ćemo se moći nositi s njima.
Here lies Firedorn, a hero in bed.
He once was alive, but now he's dead.
The last woman he bedded, turned out a man
and crying in shame, off a cliff he ran.