Vrlo nepovoljan zrijeb za nas, pre svega zbog grupe sa kojom se ukrstamo. Ako sve prodje po planu u grupi G, bili mi prvi ili drugi (realnije prvi), igracemo sa Realom ili Milanom, sto je tipa najtezi protivnik u 1/8finala. No, moze se i sa njima, Milan je mator, a Real raspao

Sad ozbiljno, sto se tice Partizana, los zreb, izvucene su dve neatraktivne a dobre ekipe - Braga i Sahtjor - koje ce da nas ugaze. Takodje, izvucen je i nosilac kojemu sam se najmanje nadao (pored Barselone) jerbo su takav tim, sa gomlom napaljenih klinaca, koji nece stati na loptu kad bude bilo 3:0 vec ce jurcati do kraja utakmice i u takvim okolnostima nam ne gine neka petarda. Uz normalnog, pozeljno cjelavog, golmana, i konsolidaciju pojacanjima u odbrani (posto napad donekle i funkcionise) mozda mozemo da se nadamo da kvrcnemo po koji bod Bragi i Sahtjoru, eventualno mozda jednu domacu pobedu i time jurimo prolaz u kup UEFA, mada i to deluje u domenu naucne fantastike. U zadnjem kolu igramo sa Arsenalom, doduse na Emiratesu, ali po tradiciji Wenger ce tada izvesti omladinu pa bi se i tada u nekom ludilu i teskom 90minutnom bunkeru mogao izvuci bod.
Sto se tice velikana, predvidjam opet Inter u zavrsnici (i straobalnu propast u Seriji A), krah Reala (ni u Interu Murinjo nije bio sjajan prve sezone), ispadanje Milana u grupi, i bar dva francuska tima u 1/4finalu (sifra:Platini). Ne znam sta od Barselone da ocekujem, ciganisace se i dalje, i pojacali su se, ali ne verujem da mogu mnogo bolje od prosle sezone. Isto vazi i za Bajern, dobra ekipa ali jos uvek imaju rupa. Chelsea mi deluje najjace, a i Ancelotti je osvajao LSH tako da zna sta radi, a i cini mi se da su trenutno najvise nabrijani na LSH od svih ekipa. United mi deluje metiljavo, Arsenal ce po pravilu da ugazi sve male (

), ali da izduva protiv velikih.
I ko ne stavi Radishu u fentezi tim - cjelava mu keva