[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4586: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4588: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4589: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4590: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765)
www.tolkien.rs • Pogledaj temu - NOVE KNJIGE

NOVE KNJIGE

Koje ste čitali i šta biste preporučili

Moderatori: High Duke, rinsvind

Re: NOVE KNJIGE

Postod Maglor the Minstrel u Sre Okt 27, 2010 11:45 pm

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Sub Mar 23, 2002 12:46 am

Postod Perin u Čet Okt 28, 2010 12:20 am

Ne znam, jednostavno mi u to vreme nisu legli Zamkovi Gneva. Okean.More nisam čitao :(
Književni prikazi, osvrti, eseji, kritike: http://klub-knjige.blogspot.com/
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 4:17 pm

Postod Maglor the Minstrel u Čet Okt 28, 2010 4:20 am

Okean, more je po mom misljenju njegova najbolja. A i jedna od najlepsih (nije isto sto i najboljih) knjiga koje sam u zivotu procitao. Stil tog coveka je neverovatan. Eto ti preporuke za ovaj sajam. :D
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Sub Mar 23, 2002 12:46 am

Postod Pauleta u Čet Okt 28, 2010 8:06 am

Slika
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Uto Okt 05, 2004 4:47 pm

Postod rinsvind u Čet Okt 28, 2010 8:32 am

Ako smo pali, padu smo bili skloni...
Korisnikov avatar
Petokraka
Petokraka

Pridružio se: Pon Jun 10, 2002 3:49 pm

Postod Perin u Čet Okt 28, 2010 12:31 pm

Povratak u SSAD. Ovako. Nije to loše. Onaj ko očekuje nešto slično kao Anno Drakula, razočaraće se. Mnogo je politički orentisana knjiga, barem sam je ja tako doživeo. Može se reći da je ovo roman koji je zbirka priča. Preporučujem priču/poglavlje pod nazivom Građanin Ed. Vrh je! Meni je legla knjiga, ali u neku ruku i nije - ne volim te politički orentisane teme.

@Maglor: OK, proveriću! :)
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod babakarniang u Pet Okt 29, 2010 8:33 pm

Uzeh 85 knjiga kasnije cu postovati kojih... Tek da znate danas je petak a Bogovi licno jos nema na standu Carobne Knjige... Mo imas srece mene su u Vulkanu bljedo gledali kad sam trazio Mac sudbine... Ah na 5 standova su mi rekli imamo knjigu koju trazis ali u knjizari u gradu ccc sta im to znaci... A npr na standu Veseli Cetvrtak trazim Nazivio Dejana Ognjanovica i niko pojma nema a sam autor mi je rekao gde da trazim knjigu ukratko uzas jedan radnici po standovima cast izuzecima kao Tardis gde mi se posrecilo jos da mi Bakic potpise knjigu :)
Ah da Mo srecna si za Istoricara ja je nisam nasao imas preporuku za nju ocena 9 fantasticna.
Član
Član

Pridružio se: Uto Dec 19, 2006 12:05 am

Postod babakarniang u Sub Okt 30, 2010 12:04 am

Evo sta sam pazario...

Vampirska akademija Risel Mid
Poslednja teorema Artur Klark & Fredrik Pol
Artemis Faul i vreme paradoksa Oin Kofler
Srce zime Robert Džordan
Lepotani Skot Vesterfeld
Čarobnica iz Darsive Dejvid Edings
Jeza Megi Stivoter
PESME SNOVA: Retrospektiva 1, 2 & 3 Dzordz R. R. Martin
Prolaz 1 & 2 Dzastin Kronin
Poslednji kontinent Teri Pracet
Snovidjenja o krvi Suzan Parisi
Kuca videla i senke Nikolas Grifin
Pad Giljermo del Toro & Cak Hogan
V. Tomas Pincon
Zombi Džojs Kerol Outs
Andjeosko srce Vilijam Hjortsberg
Senke nase zelje Darko Tusevljakovic
Paklena kuca Ricard Metison
KOMPLET Vampirski dnevnici L. Dž. Smit
Kisa kao metak Dejvid Sou
Omamljenost Zoel Eglof
Paraziti poput nas Adam Dzonson
Crne cipele Oto Otvanji
Jevrejska policijska stanica Majkl Cabon
Cikcak Hoze Somoza
Pusti pravog da udje Jon Ajvide Linkvist
Crvena trava_ Boris Vijan
Oko sokolovo Kurt Vonegat
Biblioteka Zoran Živković
Okorela zemlja cuda I kraj sveta Huraki Murakami
Dan opricnika Vladimir Sorokin
Secerni kremlj Vladimir Sorokin
Horg Milan Belegišanin
Ejtana Zoran Danilović
Troja: Gospodar srebrnog luka 1 & 2 Dejvid Gemel
Tabor na Kidisu Radmilo Anđelković
Legija Ida Radmilo Anđelković
Manufaktura G Adrijan Sarajlija
Led Ilija Bakic
Maciji snovi Ivana Milakovic
Nomadi Spomenka Stefanovic Pululu
Andjeli na kocki secera Sasa Robnik
Grotlo Oliver Jovanović
Put Kormak Makarti
Čudesan dar Herkula Barfusa Karl Johan Valgren
Paklena pomorandža Entoni Bridžis
Tajna vile Moro Miljan Marković
Vodolija Boško Krstić
Kavkazija i drugi svetovi Miro Radmilović
Hanin telohranitelj Mika Macini
Đavolov rečnik Embrouz Birs
Adresa beše moja Dragiša Kalezić
Tamni anđeo Mika Valtari
Lucifereza Dorian Nuaj
Crni Nemis Dorian Nuaj
Bozanska revolucija katastrofe Dorian Nuaj
Poslednji Srbin Boban Knežević
Lov na vatru Suzan Kolins
Straža sumraka Sergej Lukjanenko
Proročanstvo sestara Mišel Zink
Ako jedne zimske noči neki putnik Italo Kalvino
Horor priče Grupa autora
Mehanička devojka Paolo Bacigalupi
Anđeologija Danijela Trusoni
Pre kraja Ernesto Sabato
Čarobnjak Džon Fauls
Aristos Džon Fauls
Knjiga izgubljenih snova Ijan MekDonald
Povratak u SSAD Kim Njumen
Ostrvo prokletih Đorđe Bajić
Srebrni ključ Hauard F. Lavkraft
Tajanstveni vitez Željko Fajfrić
KOSINGAS - Smrtovanje Aleksandar Tešić
Ognjena kiša Dejvid Bel
Obala beskraja 1 & 2 Dejvid Brin
Blistavi sprud 1 & 2 Dejvid Brin
Kokainske hronike Grupa autora
Djavolov ucenik Bernard So
Poslednje predavanje Rendi Pauš i Džefri Zaslov

To je to.
A zao mi je st nisam nasao...

Kopilad bogova: Salir Aleksandar Mandić
Kopiald bogova: Koret Aleksandar Mandić
Fotofobija Marko Pisev
Bogorodičina džamija u Parizu: 2048 Jelena Čudinova
Vavilonska Igra_Ketrin Roberts
Prvi zov trube_Erik MekKormak
Bogovi licno_Isak Asimov
Vukovi sudbine_Milos Petkovic
Valkira_Marija Sejmonova
Senka kamenova_Marko Andabaka
Mac sudbine_Andrzej Sapkowski
Istoricar_Elizabet Kostova
Iznutra _ Goran Segadinac
Nazivo_Dejan Ognjanovic
Harun i more prica_Salman Rusdi
BUDIKA - sanjajući orla_Manda Skot
BUDIKA - sanjajući bika_Manda Skot
BUDIKA - sanjajući psa_Manda Skot

Nigde tih knjiga na sajmu valjda ih nabavim ovako.
Član
Član

Postod High Duke u Sub Okt 30, 2010 3:41 am

Naživo može da se kupi na štandu Tise, na galeriji hale 1, samo moraš da pitaš, jerbo drže ispod tezge.
Let your blows fall because faith is my shield and valor is my sword

A knight is sworn to valour
His hearth know only virtue
His blade defends the helpless
His might upholds the weak
His words speak only truth
His wrath undoes the wicked
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pet Jul 05, 2002 10:32 am

Postod Mo u Sub Okt 30, 2010 11:08 am

@babakarniang
Kopilad bogova: Salir Aleksandar Mandić
Kopiald bogova: Koret Aleksandar Mandić
Mac sudbine_Andrzej Sapkowski.............................ove tri knjige sam narucila pre par meseci preko http://www.knjizara.com plus jos neke jel kad narucis preko 3.000 din prevoz je besplatan. Prve dve imaju koliko vidim a za mac sudbine nemas srece. I nekako sam ocekivala i treci deo od Mandica za ovaj sajam pa da se bacim na citanje ali izgleda nije izasao (ili nije ni planiran :?: )

Kada se udje u vulkan napred postoje dve tezge sa polozenim knjigama a IPS izdanja se nalaze na onoj levo, ali mislim da ni u sredu nije bilo Sapkovskog

hm, pa to za istoricara, ja sam platila 600.00 a vec na sledecoj tezgi je bilo za 500.00 al po svemu sudeci sve je otislo

I tek juce vidim da je izasao novi roma Pol Ostera Nevidljivi, bila na standu i nisam videla :( a bilo mi skupo algoritmovo izdanje za crvenu i nesto

btw, svaka cast za pazar, a sad lepo uplati sebi masazu da dodjes sebi :lol:

@rinsvind
nisam videla tvoj post, nekako nisam navikla da neko ide sredom na sajam a bas smo se mogli i gurkati oko onog retkog izvorista blata na sajmu sto nazivaju kafom :wink:
...........................................................
http://www.edemo.co.rs/
...................................
Korisnikov avatar
ribica
ribica

Pridružio se: Sub Dec 13, 2003 5:41 pm

Postod Perin u Sub Okt 30, 2010 7:16 pm

Evo i mog skromnog doprinosa:

1. Marvin Pik - Gormengast 1
2. Marvin Pik - Gormengast 2
3. Marvin Pik - Gormengast 3
4. Embrouz Pirs - Djavolov recnik
5. Embrouz Pirs - Grob bez dna (kompletne kratke price ovog autora)
6. Kenzaburo Oe - Cetiri novele (Dan kada ce mi on obrisati suze; Lovina; Naucite nas da prevazidjemo sopstveno ludilo; Agui, cudoviste s neba)
7. Grupa autora - Vestina sencenja 1 i 2 (2 knjige, koje sadrze najbolje japanske autore 19-20 veka)
8. Kobo Abe - Zena u pesku
9. Isak Asimov - Bogovi Licno
10.Sasa Robnik - Andjeli na kocki secera
11.Adrijan Sarajlija - Manufaktura G
12.Radmilo Andjelkovic - Tabor na Kirdisu
13.Radmilo Andjelkovic - Legija Ida (inace, u zahvalnici, na pocetku knjige, mozete da procitate i moje ime, to jest, nick XD )
14.Ivana Milakovic - Macji Snovi
15.Ivan Nesic - Rigor mortis
16.Zoran Jaksic - Ministarstvo senki
17.Zoran Jaksic - Kraljevi
18.Ijan Mekdonald - Knjiga izgubljenih snova
19.Dzin Vulf - Vitez
20.Ricard Matison - Ja sam legenda
21.Ricard Matison - Paklena kuca
22.Meri Seli - Frankenstajn
23.Kurt Vonegat - Vremetres
24.Kurt Vonegat - Oko sokolovo
25.Kurt Vonegat - Plavobradi
26.Kurt Vonegat - Galapagos
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod mnb u Sub Okt 30, 2010 8:02 pm

Slika

Luk ( Van Hansis ): To sto smo imali, bilo je tako kratko ali i tako dobro i nikada necu to zaboraviti...Ali ako ostanes sa mnom sva ce vrata biti zatvorena. A ako i budu otvorena, moja kolica nece moci da prodju kroz njih...

Noa ( Dzejk Silberman ): Da probam da ti objasnim u terminima koje ces razumeti: Snajder... you're full of it.
Član
Član

Pridružio se: Sre Sep 20, 2006 11:39 am

Postod Orion u Sub Okt 30, 2010 10:53 pm

Stigoh kući nešto posle 23 časa.
Evo mog ulova sa Sajma :
Kuća listova- 300 din.
Bogovi lično- 540 din.
Paklena kuća- 470 din.
Anđeli na kocki šećera - 500 din.
Manufaktura G- 500 din.
Mi- 130 din.
Pacolovac- 130 din.
Kapetanova kći- 130 din.
Zapisi iz mrtvog doma- 130 din.
Bela garda- 130 din.
Mati- 130 din.
Hodajući na rukama ( M.Antić )- 500 din.

Od stripova :
Propovednik- Do kraja sveta - 600 din.
Džon Konstantin-Hellblazer ( Prvobitni gresi ) - 500 din.
Džon Konstantin-Hellblazer ( Opasne navike ) - 500 din.
Julija- Oči ponora - 250 din.

Inače sam se baš lepo proveo, svratili su neki stari drugari, upoznao sam i neke nove ljude, neke koje sam znao preko neta sreo sam uživo, i baš je bio ispunjen i dobar dan.
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Sub Nov 17, 2007 2:01 am

Postod babakarniang u Ned Okt 31, 2010 2:17 pm

Kolega cetiri knjige su a gledam i seriju koja je na momente stvarno dojmljiva :)
Komplet Martin 1900 din.
Član
Član

Postod rinsvind u Ned Okt 31, 2010 4:15 pm

Ako smo pali, padu smo bili skloni...
Korisnikov avatar
Petokraka
Petokraka

Pridružio se: Pon Jun 10, 2002 3:49 pm

PrethodniSledeća