ja evo igram trecu sezonu i zhiv se jedem. Proshle sam osvojio sve shto se moglo osvojiti (ligu, ligu shampinjona, kup i onaj skrnavi superkup), Kejhil je sa svojom jadnom ocenom od 68 dao 50 golova, Bejns je imao 30ak asistencija i tako, ali ova sezona je katastrofa, toliko lazhe da to nije normalno, faulove mu svira za i najmanji kontakt, a on mene krlja kako hoce, loptu da mu uzmem mi treba 5 minuta, a omiljena mu je akcija da rokne onaj tru pas sa pola terena, moji se svi sklone, pa ti juri nesrecnog centarfora. I legendarno, kad je nichija lopta, moji jadnichi trche na sve strane ili se zablentave u mestu, a njegov pravo na nju. Jedino shto ne mogu da se zhalim je shto mi ne daju golove uopshte, mislim da sam primio manje od 10, ligu sam vec gotovo osvojio (jedna nereshna, sve ostalo pobede) i o5 sam u polufinalu lige shampiona, ali jebesh ti to, hocu da dam vishe od jednog gola po utakmici pa makar primio i 5. I ne igram defanzivno, ako se neko pitao, 2 centarfora, ss odmah iza, 3 u sredini (rmf,cmf,lmf, dakle bez zadnjeg veznog) i 4 odbrambena koji su pomereni skroz napred. A transferi su pricha za sebe. Kupio sam Zlatana, Toresa, Dzherarda i Riberija

. Chekam neki dobar patch, stavljam jebene transfere na low, i nameshtam skroz ofanzivnu taktiku (3cb,2cmf,lmf,rmf,ss,2cf) pa ce vidimo da li neshto pomazhe, jer ovako vishe ne mozhe.
Life is just blah blah blah. We hope for blah, and sometimes you find it, but mostly it's just blah. Waiting for blah, hoping you're right about the blahs you made. And just when you think you've got the whole blah damn thing figured out and we're surrounded by the ones we blah..
Death shows up... and blah blah blah