Sve je to ok,ako nekog volis naravno da ces mu odobravati neke stvari koje ne bi vecini,cak i ako su nekada pomalo sulude,ali stvar je u tome sto se Perin nekad ponasa kao zaneseni pubertetlija kojem je cura udarila u glavu.Ali,onda se setim da on i jeste mlad covek koji valjda prolazi kroz sve sto i treba svi mi da prodjemo,..Medjutim,on kao ta'veren i neko ko komanduje ljudstvom,neko ko je extremno bitan za Randove planove,neko ko je junak svog doba i kao takav bi trebao da bude u Poslednjij bici,jednostavno ne sme sebi da dozvoli te "izlive" patetisanja tipa:"Mrzim vas sve,gde mi je Faila,moja zena jooooj ubio me Tvorac...(parafraziram naravno:).I Rand ima covek problema na sve strane,voli tri zene(3!),pa opet nekako izlazi na kraj s njima(ako i nekad izgleda kao da je odlepio potpuno,ja mu to oprastam,kao da mu nije dovoljno sto je ludeo od pogavstine Izvora,i vukao konce po celom svetu).Na kraju svega:Ja Perina cenim max,i on mi je od pocetka jedan od omiljenih likova.Cak ga smatram i pravom ljudinom sto ima snage da nekoga toliko voli i postuje,ali nekada zaista pretera sa tim kukanjem i divljanjem Faila ovo,Faila ono.Eto,valjda sam sada uspeo konacno da objasnim kada me Perin pomalo nervira.

Sto se Ninaeve tice,nikad nisam sporio da je jedna od najboljih zena Dzordanovog sveta,ali me u svakom slucaju nervira i opet ponavljam da se ne bi jos 1000 puta ponavljao,razloge sam obrazlozio u par postova pre ovoga.