Jebote lebac, ovo je bez premca najbolja serija koju ja ikada odgledah

Druga sezona me jos vise fascinirala od prve jerbo tako savrseno slaze kockice razbacane tu i tamo u prvoj da je to bruka. Iz pocetka je tu bila gomila likova koji su totalno uvrnuti i zbog toga zanimljivi za gledati, ali onda se polako razmotavalo klupko i skapiras da svaki od tih ima svoju neku ulogu u glavnoj prici, ko jebeni pijuni u sahu. Na momente sam pomisljao kako je Carnivale medju serijama ono sto je ASOIAF medj epskom fantastikom (btw. , - primecujete slicnost

), jerbo tera slican sablon gomilanja likova, razdvojenih prica, a prepuno je misterija, fantazije i obrta. Samim tim serija nije za svakog ordinary Joea, ali definitivno jeste za svakoga sa ovog foruma

Jedini problem - pa jebeni HBO. Otkazali su snimanje posle dve sezone zbog nekih troskova, sranja i kuraca, da ne drvim koliki su kreteni zbog toga i kakvo blago bi imali u rukama da su isterali do kraja. Obe sezone zavrsavaju klifhengerima, al' na ovu drugu nema razresenja, a ostaje dosta prostora za nagadjanja, sto preterano jebeno ubija celokupan utisak. No, i pored toga, serija je savrsenstvo u malom.
Btw. ko zavrsi moze da pogleda na wikiju i o likovima gde je blago sugerisano od strane pisaca serije sta bi se desilo sa nekim od glavnih likova u trecoj sezoni i kuda bi dalje tekla.
Sve u svemu - HBO