Jako se interesujem za domacu mitologiju, kupujem sve moguce knjige koju mogu da pronadjem, a da se ticu nasih domacih mitova, legendi, prica... Odavno vec imam u planu da pocnem da pisem pricu, koja ce biti pretocena u scenario za kratkometrazni igrani film. Suma, livade, zivotinje, kolibe, stare pocepane krpe umesto odela itd. samo su neki od brojnih elemenata koje ova prica treba da sadrzi. Srbija je jako inspirativna zemlja za price zanra epske fantastike. Zasto to ne bi iskoristili?
Ukoliko je neko zainteresovan da se ukljuci u ovaj projekat, da zajedno pisemo pricu, scenario i jednog dana snimimo to sto smo zamislili, neka se javi na mail fusionmedia@live.com, kako bi se detaljnije dogovorili o svemu.
Verovatno ste na youtube-u pronasli fan film LOTR, koji su zajednickim snagama snimili studenti jedne filmske akademije. Uz veoma mali budzet i dosta entuzijazma i ljubavi prema ovom zanru, moguce je uraditi veliku i znacajnu stvar!
Razmislite o ovom predlogu, i javite se na gore napisan mail.
Veliki pozdrav,
Petar
FusionMedia
Zaboravio sam da napomenem da vec imam par ideja, ali bih voleo da ih radim zajedno sa nekim, jer jos uvek nisam upoznao nekoga sa kim bih radio. Na FDU, gde studiram, ne postoji osoba koja voli epsku fantastiku... Odlucio sam da iskoristim "globalnu mrezu racunara"