od mnb u Ned Sep 05, 2010 2:46 pm
Zasto opet upotrijebljavas te skracenice za koje ja ne znam sto znace? Vidi se da si prihvatio moj savjet: cak tri zareza, te usklicnik! Stvarno sam ponosan! Nego, sto se tice samoga tvoga pitanja, dat cu ti par savjeta: prvo ne vjeruj svemu sto cujes: ja sam cuo da je Hanter Rajan Herdlicka peder, ali to su samo bile glasine, nijesu se mogle potkriejpiti; potom sam procitao da je Isti peder, ali to su bili unosi obozavateljki ( nikako nemoj citirati Vikipediju za izvor cinjenica ) te na kraju bi fotografija gdje se on drzi za ruke sa nekim ( osobi je zamrljana glava da bi se prikrio spol, ali ne vjerujem da ima djevojke u Njujorku sa toliko dlakavim rukama ) i voila!prvi put u istoriji americko pozoriste ima mala plava slatka pedercica u mjuziklu - sto ce reci, pics or it didn't happen. Mozda ti je ovaj bordvejski primjer stran? Dobro, ja sam cuo da ovdje postoje moderatori, procitao da postoje odredjena pravila ponasanja, ali vjerovacu kada vidim.
Drago mi je sto lagano naprijedujes, koa aktivni ucjesnik na diskusijama, no ako moze sugestijica: ukoliko zelis da ocjenjujem tvoj spisateljski ucinak, prikladnije bi bilo da stavljas postove na podforumu za autorske pokusaje kolega. Ako zerlis da vrijedjas nekoga, opet preporucam podforum u koji pristup imaju intimusi od gazde, i koji je otvoren samo izabranima, takod a nemas bojazni da ce ti tamo itko ista rteci jer svi misle kao ti, ili, koa sto svojeveremeno rekoh DJOX-u, postoji i pricaonica gdje mozes otvoriti temu o mojoj malenkosti, sa sve pohvalama i kudjenjem. Ovo opet jest tema gdje se prica o necemu drugomea ne samo o meni, i ima osoba mladjih od 18 godina, koje treba da misle kako smo svi ovjde pametni i uljudni, cak i kada nismo, i ne trebaju da zaborave da se keva koristilo da oznaci zenku psa, kerusu, kucku, da se ne bi zeznuli pri upotrebi.
Naravno, volio bih procitati tvoj izbor serijala, te misljenje o nekim knjigama, ali za sve ostalo, ponudio sam ti prikladnija mjesta, na kojima cu ti ubuduce odgovarati. Dotada, Mile, ostaj mi uzdravlju i veselju! Cao amore, cao ljubavi! i poradi na velikom pocetnom slovu! u, vidis, to je zarazno!

Luk ( Van Hansis ): To sto smo imali, bilo je tako kratko ali i tako dobro i nikada necu to zaboraviti...Ali ako ostanes sa mnom sva ce vrata biti zatvorena. A ako i budu otvorena, moja kolica nece moci da prodju kroz njih...
Noa ( Dzejk Silberman ): Da probam da ti objasnim u terminima koje ces razumeti: Snajder... you're full of it.