Za smajlije znam, ali nisam zapamtila ni jedan jer duugo nisam bila ovde, zato me i nervira sto ih nema...
Ja msm da je Stormy (smeta li ti da te ovako zovem? Uvek mi to prvo padne na pamet kad te pominjem

) vec napisao sve, ili bar vecinu. Mozda gresim, ali tri pune sveske prica sigurno vec vode nekom odredjenom cilju.
Ali zabave radi... Ubica iz jedne od prica ubija Caricu, cime je naizgled okoncana Zmajeva loza. Carstvo se pored rata suocava sa unutrasnjim problemima, Senat je neobuzdan, plemstvo ludo od pohlepe... E sad, ubica kao ne bi uspeo da dopre do Carice da mu Nikola nije slucajno pomogao, ostavivsi npr neku kapiju otvorenu. Njih trojicu bi ona, Damjana ili kako se vec zove, dovela Carici neko vreme pre toga. I sad, posto je Nikola na neki nacin odgovoran za sve sto se desava, on se oseca veoma lose. Od nekog starca nacuju da je Carica imala sestru i onda krenu da je traze, u nadi da ce pomoci da ce pomoci carstvu. Posle mnogo muke i opasnosti, trojica prijatelja saznaju da je Caricina sestra bila zena koja je njih ostavila u selu Mudroj. I da je ona mrtva, ali da ima sina. I prvo su mislili da je jedan od njih trojice taj sin, i to je medju njih unelo razdor. Nikola je u napadu besa sprzio onog jakog, a onda je Logan izazvao takvu oluju da je uistio citavo podrucje na kome su se nalazili, ubivsi pri tom Nikolu. Onda su se pojavili neki Sardrukari, ako se tako zovu, da vide sta se to dovraga desava. Logan im je sve objasnio, ocajan zbog svega sto se desilo, da bi mu oni rekli da je decak poveren njima u najvecoj tajnosti pre vise godina i da je sada vec odrastao i na putu ka carstvu da zauzme presto i obnovi carstvo koje se raspada. Logan je ogorcen zbog smrti prijatelja i ubija se.
Znam koliko je glupo, ali kad sam vec kucala, nmg sad da brisem. Mogla sam napisati i nesto skroz drugacije, ali ne bi bilo neocekivano. Storm Leaderu, izvini sto radim ovo tvojim divnim "pisanjima"
Ovo nije resilo skoro ni jedan zaplet iz prica, i iskreno se nadam, i pretpostavljam, da veze nema s onim sto je Stormy planirao. Ali za predvidjanje kraja ovako obimne price je potrebno malo vise materijala, zar ne?
P.S. Thx, Shieldmaiden. A jel nema ni jedan koji odmahuje glavom? Preko mi je potreban!