I nemoj, molim te, to sa /w/. Neprijatno za čitati i čuti.

Eeee Iris znas kako kazu:"Blago onom ko rano poludi." El tako? Narode sada je mnogo bolje na ovom forumu kada zivnete malo pa pricate o necemu a jok onako mrtvo. Da ako se vrati ono sto mi je teta Shield pricala kako je forum blistao i cvetao.
  Eeee Iris znas kako kazu:"Blago onom ko rano poludi." El tako? Narode sada je mnogo bolje na ovom forumu kada zivnete malo pa pricate o necemu a jok onako mrtvo. Da ako se vrati ono sto mi je teta Shield pricala kako je forum blistao i cvetao.  To bi bilo dobro zar ne?
 To bi bilo dobro zar ne?

Nemoj to da mislis, molim te. Dosta nam je i ovih trideset. Iako moja nastavnica iz osnovne kaze da ima par fonema bez grafema, ili tako nesto, ali da su zvucno dovoljno slicne nekim za koje imamo slova, pa je sve u redu. Ali ja mislim da je prednost sto mi zapisujemo kako govorimo, ili bar veoma priblizno. Zamisli da moramo da ucimo pravila sta se kako cita, kao kod Engleza, koji sve nastavke samo lepe ne trudeci se da priblize pisano izgovoru. O ostalima da i ne pricam. Kada bi imalo potrebe, ne bi mi smetalo da se uvede jos par grafema. Ali sreca sto nema potrebe za tim.
  Nemoj to da mislis, molim te. Dosta nam je i ovih trideset. Iako moja nastavnica iz osnovne kaze da ima par fonema bez grafema, ili tako nesto, ali da su zvucno dovoljno slicne nekim za koje imamo slova, pa je sve u redu. Ali ja mislim da je prednost sto mi zapisujemo kako govorimo, ili bar veoma priblizno. Zamisli da moramo da ucimo pravila sta se kako cita, kao kod Engleza, koji sve nastavke samo lepe ne trudeci se da priblize pisano izgovoru. O ostalima da i ne pricam. Kada bi imalo potrebe, ne bi mi smetalo da se uvede jos par grafema. Ali sreca sto nema potrebe za tim. 

.
.

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost