Ocigledno mi zene znamo o cemu pricamo. Neka preostale dve entuzijastkinje daju svoj sud o pozi.
Kres jeste mozda bio usput, ali nije bio izmedju dvoje ljudi koji su se usput sreli u vozu ili na dotrackoj svadbi. Ta poza, izmedju to dvoje ljudi, izvucena iz konteksta, ipak treba da ima nekakav drugaciji smisao. IRL nije tako, ali ovde govorimo o seriji i prvom WTF cliffhanger-u. Blizanci nisu zivotinje, vec sujetne i prepotentne kreature. I koliko god mi kritikovali Martina ponekad sto koristi preteranu i ociglednu stilizaciju (Tyrionova senka je poslednji primer), ni lice-u-lice pozu uza zid nije upotrebio tek onako bezveze, u to sam sigurna. U ovom slucaju, ja bih rekla da seksualna pozicija govori dosta o likovima. Sta ostali misle mogu da se raspisu i da se smeju i meni i vendy, ali ja ostajem pri svome.
Nisam stigla da postavim intervju koji je Sepinwall uradio sa GRRM-om. Mozete procitati mnoge zanimljive kometare, sto njegove, sto nakon clanka. Meni su najzanimljiviji bili oni vezani za buducnost serije, jer joj mnogi predvidjaju sudbinu Rima, Carnivalea i Deadwooda. Pogotovo ako se uzme u obzir da serijal jos nije napisan do kraja

Sto napisa neko, enjoy while it lasts. That I shall.
http://www.hitfix.com/blogs/whats-alan- ... r-r-martin