meni se epizoda generalno svidela
zamerke

:
sem. fizicki odgovara (iako je u knjizi jos barem 30% deblji, al ne mari). uvodni deo kada se prvi put pojavi je sasvim ok, ali kasnije ona prica sa dzonom nema veze s vezom, tj sa onim posramljenim, stidljivim i sturim na recima semom (barem na pocetku)
duh. nije da sam ikada video albino vuka, ali valjda bi zenice trebalo da mu budu crvene, for krajst sejk. ovo jeste mozda sitnica ali sam generalno iznerviran cinjenicom da ce jezovuci izgleda imati daleko manju ulogu u seriji nego sto je to slucaj u knjigama
scena u kadi sa vizerisom i onom kurvom (cutie). potpuno pointless
robert pocinje da me nervira, tj sta prave od njega. jeste on, da kazem, propao za tih 15 godina na vlasti, ugojio se, preteruje s picem i orgija itd, al brate mili napravise klosara od njega, vise nema scene u kojoj nije pijan/nekoherentno se dere
nije mi jasno zasto su preneli na littlefingera da kaze sansi otkud psetu opekotine na licu. mnogo bi efektnija scena bila u kojoj joj sendor to sam kaze. sve scene izmedju pseta i sanse su meni genijalne, pune emotivnog naboja, nervoze, straha, i tuge. na stranu sto niko ziv i ne zna odakle mu ti oziljci, s obzirom da ovaj to nikome nije rekao
i gregor bi morao biti krupniji. nadam se da su u kasnijim scenama oko njega postavljali nize glumce, kako bi maksimalno potencirali njegovu monstuoznu velicinu
deni mi se sve vise svidja