Da se Jory zaista tako hrabro borio na Pyke-u, bio bi vitez poodavno (meni se cini da nije ni bio tamo, da je bio premlad or smt).

Totalno nekonzistentno. Neka me neko podseti Jory-jevog backgrounda, jer mozda gresim. Iako mi je dijalog izmedju njega i Jaimeja bio ok. Drago mi je da su Torosa spomenuli, iako se verujem nece pojaviti na turniru

Koji btw izgleda jadno. I ja i moj dragi smo pomislili, zar je zaista toliko skupo uraditi copy-paste statista, nesto tipa Gladiator?
Ovo je epizoda koja mi se najmanje dopala do sada. Verovatno zbog previse scena koje u knjizi ne postoje. Logicno, najvise mi smeta sta su uradili od Sanse - mnogo smo o njoj ovde drobili, i mnogi je okrivljuju za Nedovu smrt, ali niko je nije okrivio jer je bila podla (jer nije), vec jer je bila glupa (da, priznajem, ja, M, bila je glupa.). Ova Sansa u seriji deluje podlo.
Maloprsticeva manipulacija na turniru je suluda, ako on ima ijednu slabost, to je Sansa, i cak i kada manipulise njom, ta slabost je pristuna, i trebalo je to naglasiti.
Sem mi se ne svidja. Dijalog o skidanju mraka je creepy. I za vas sto bacate na Ros, ja bih pre rekla da je to uobicajen nadimak za crvenokose niskorodjene devojke, i jos cesce, prostitutke.