[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4586: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765) [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4588: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765) [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4589: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765) [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4590: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765) www.tolkien.rs • Pogledaj temu - Filmovi koje ste nedavno gledali (od januara 2009.)
Odgledao sam Unknown (jedva cekam da vidim kako ce nasi to da prevedu, ako je Taken - 96 sati)
Ne moze da se poredi sa Taken, jer je ovo vise triler nego akcija, ali je dobar film. Vredi ga odgledati makar zbog Bruno Ganz-a. Sporedna uloga ali majstorski odigrana.
Da se opustimo i da se, kada nam neko provali da Tajler Durden u stvari ne postoji ili da je Verbal u stvari Kajzer Sose, samo setimo toga da smo u suštini i mi stoka koja ne zna šta je dobro za nas. Jer da znamo, ne bi postojale stvari kao što su kokakola, čips, cigare ili Ivan Ivanović.
Put your fuckin' mouth on the curb. Come on man. I said: Put your mouth on the curb! Thats it! Now say good night.
Jes, u pravu si za kraj ali probili bi 2h da nisu, tj morali bi da traze drugu ciljnu publiku - onu sa vecim attention span-om
Da se opustimo i da se, kada nam neko provali da Tajler Durden u stvari ne postoji ili da je Verbal u stvari Kajzer Sose, samo setimo toga da smo u suštini i mi stoka koja ne zna šta je dobro za nas. Jer da znamo, ne bi postojale stvari kao što su kokakola, čips, cigare ili Ivan Ivanović.
Put your fuckin' mouth on the curb. Come on man. I said: Put your mouth on the curb! Thats it! Now say good night.
gone baby gone. gledao sam ovaj film pre 4 godine kada se pojavio. nije mi se svideo, stavise bio mi je dosadan i neubedljiv. ne znam na kojim drogama sam bio tada, ali posle ponovnog gledanja dolazim do zakljucka da film kida kolko je dobar. i pored toga sto glumi kejsi aflek. neverovatno. trebalo bi da uvedu tu kategoriju pri dodeli oskara - "in spite of casey affleck".
u svakom slucaju preporuka, ko nije gledao. sjajna moralna dilema na kraju
X-Men First Class. Mnogo bolji od svih prethodnih filmova u franšizi. Dobar seting, dobra priča, Odlična glumačka postava i Vonova "200 na sat" režija koja ovde odlično funkcioniše. Jedino razočarenje je Ema Frost, koja mi je omiljeni Marvel lik (kad je pišu kompetentni autori), a ovde je ražalovana u arm candy. A ni Džanuari Džouns nije baš pravi izbor da je igra.
ajd i ti sad precjera ga. film je tek nesto iznad proseka, a ne bi bio ni to da nema hitlera i dobrih scena jurnjave kolima. pocinje dobro ali je kraj totalno smandrljan. january jones je nazalost potpuno sterilna, iako je haba haba u mad men-u.
taken ostaje
(morao sam da kopiram smajli od tebe, a vidim i ti si od negde kacjete da ih sredite vise? )
Neobično tužan film. Mislim da je ovo najbolji Inarituov film (od dva ili tri koje sam gledao ). Baš, baš, dobar.
Gone baby Gone. Prekopirao bih mišljenje DImona od pre par strana kad je ovaj film u pitanju. Kejsi Aflek. Koliko retardiranosti u jednom glasu... strašno.
Dawn of the Dead. Najs.
I pola Žene Mačke. Neobično glup film. Dovoljno da me mine žena da ga odgledam do kraja.
- Since my earliest childhood a barb of sorrow has lodged in my heart. As long as it stays I am ironic if it is pulled out I shall die. - People understand me so poorly that they don't even understand my complaint about them not understanding me.
"BOOKS ARE CAREFULLY FOLDED FORESTS void of autumn BOUND FROM THE SUN"
umoran sam ko pas pa cu samo ukratko reci da je ovo jedan od naboljih filmova koje sam ikada gledao. bio na rts-u malo pre. prvi put sam ga gledao pre par godina, stekao isti utisak, i nije se izmenio do sada. sve je savrseno. dug je, spor je, ali sekundu nije dosadan, steta sto nije dobio priznanja koja zasluzuje
True Grit. Zašto ovaj film ima ovoliku ocenu blage veze nemam. Možda sam previše očekivao jer sam ga povezivao sa No Country for Old Men. Dosadnjikav film.