e da mu jebem mater...
na kraju ipak 1:1, radovao sam se ko malo dete i istovremeno histericno smejao jer je prosto neverovatno da mi nekome damo gol u poslednjim sekundama meca, za pobedu...too good to be true

bio je ofsajd, ako je zigic dirao loptu a reklo bi se da jeste, u svakom slucaju tuga...
aj za jovanovica mi je nekako i jasno kako je uspeo ono da promasi (tj postoji promil opravdanja, jer ne igra vec mesecima), ali tosic...pantelaar odigrao utakmicu zivota za reprezentaciju, prakticno nijednu gresku nije napravio, sve igrao iz prve, da covek ne poveruje...petrovic me je prijatno iznenadio, iako ga nije bilo na terenu u jednom momentu, dobar je bio i treba to priznati iako je ocigledno da ga neko gura vec duze vreme u A tim...bisevac, maaajko mila kakav je tragicar taj covek, briljantno odigrao celu utakmicu i na kraju zasere glupim faulom, secam se onomad kad je isto dobro igrao i dao autogol, ne secam se ni protiv koga vise, i od tada ga nisu ni zvali...i brkic, boze, pa ako ista trebalo bi da je siguran na liniji, glup gol...jest da su estonci bili bolji u drugom poluvremenu al prakticno sansu nisu imali, i nisu zasluzili ni remi...
i sta je ovo sa stadionom, em je oranica, em prima 9000 ljudi jbte pa to ni za evroligu vise nije dovoljno...u kurac
a autisticne nam komsije odigrale nereseno sa ircima, i umesto to da iskoristimo,...
EDIT zaboravih na povredu ninkova