Ajd da se i ja oglasim. Procitala sam otprilike trecinu knjige i sva Teonova poglavlja, buduci da me je ta linija price veoma zaintereosvala.

Moram da priznam da iako nikad nisam bila preveliki Deneresin fan, njena poglavlja u Poglavlja (bar ovih nekoliko koja sam procitala) su bila veoma razocaravajuca. Tirionova cak i vise, jer mi je bio drag ranije. Cinilo mi se da se sva njegova poglavlja svode na besomucno opijanje i ponavljanje jedne iste recenice.
Za razliku od istocne price, severna mi je bila daleko zanimljivija. Davosova poglavlja su bila odlicna, a Teonova... jeziva i mozda najbolja koja je Martin napisao. Do ove knjige sam mislila da je Sansa prezivela najjeziviju torturu, Teon je sada definitvno zauzeo njeno mesto. Spram Remzija, Dzofri se doima kao mali nestasni decarac. Pitam se da li je Teon pored prstiju izgubio jos ponesto. Imam par teorija, ali cu njihovo izlaganje ostaviti za kasnije.
Ruz Bolton je bio veliko iznenadjenje, dostojna zamena za Petira. Mislila sam da ce mi nedostajati prevrtljivi gospodar Harendvora, ali izgleda da je Maloprstic u Ruzu dobio dostojnog takmaca sa Severa. Remzi Snezni jeste psihopata koji je zasluzio dugu, sporu i bolnu smrt (mozda bi njegove "devojcice" u buducnosti mogle da mu gricnu koji prstic tu i tamo), ali izmedju oca i sina, otac je cini mi se daleko jeziviji. Naravno, ne mogu da preskocim svog novog omiljenog manjeg lika, Lorda jegulju koji je pokazao da ljudi gadno mogu da pogrese ako misle da su debeljuce vesele i dobrocudne naravi, nesposobne da misle o bilo cemu drugome doli o svom sledecem obroku. Ubijte me ako sam Kuvar Pacov nije bio Menderli poreklom.