I mene je najviše iznervirao Varis.

Da dodam samo još par stvari u vezi sa Teonom: glavni problem Teonov je u stvari pitanje identiteta (kao i kod ostalih likova čiji razvoj pratimo kroz različito naslovljena poglavlja koja oslikavaju različite faze u njihovim životima – Alayne, Cat of the Canals, The Ugly Girl, The Iron Captain, The Iron Suitor, čak i kod Selmija kad postaje ono što dotada nije bio). Teon, kao što sam davno rekla, nikada nije znao ko je i šta je, nije bio do kraja ni Stark, ni Ironborn, i zato je Boltonovo kopile i uspelo da mu nametne Reeka kao alter ego bi ga serijom poniženja i iživljavanja pshički izmasakrirao i uništio kao ličnost. Remzi je na identičan način postupao sa ženskim žrtvama koje je uvek na kraju davao „devojkama“ da ih raskomadaju i unište svaki trag njihovog postojanja, ostavljajući samo imena onih u čijim je ubistvima naročito uživao kao podsećanje na svoju pobedu, kontrolu i moć nad drugim ljudskim bićima. Verujem da je Remzi naročito uživao u moći nad Teonom jer je Teon, za razliku od Remzija, bio zakoniti sin velikog lorda, a što dokazuje Remzijeva izuzetna osetljivost na pominjanje Snow uz svoje ime. (Kao i svi sadisti sa nezdravom voljom za moć, Remzi je paćenik i kukavica.) Neko drugi na Teonovom mestu, hrabriji, sa jačom ličnošću, isprovocirao bi Remzija da ga ubije, pokazao bi više kičme u borbi za sopstveni identitet, ali je Teon, nekadašnje stidjivo dete Belona Grejdžoja, nekadašnji štićenik Edarda Starka i propali princ Zimovrela, zbunjen i nesiguran u to šta je u stvari, sinji kukavac i sam sebi najgori neprijatelj, mogao samo da priželjkuje smrt dok se grčevito držao za novi identitet koji mu je dao njegov mučitelj, bez hrabrosti da na sebe digne ruku, čak i u Zimovrelu koje ga je neprestano podsećalo na njegov zločin i gde je imao mogućnosti za to. Paradoksalno, Reek je u stvari pomogao Teonu da pronadje sebe (da barem shvati šta nije, iako još uvek nije načisto sa tim šta jeste), u trenutku kada je savladao strah od Remzija (mučenja i smrti) i skočio u sneg sa jadnom Džejn Pul. Moram da skinem kapu Martinu na Teonovom liku.