Zeznuli me gosti. Ostalo mi je jos trideset strana da procitam, pa ne stigoh do tih famoznih Deninih bobica. Al svejedno, da dam neko svoje misljenje. Ako sam dobro razumela Deni je danima bila na vodi, a onda je pojela bobice i dobila sracku. Moje je rezovanje da su bobice bile uzrok tome. Ako je danima bila na vodi, pretpostavljam da posle nekog vremena jednostavno vise nije ni imala sta da izbaci iz creva, imala je zatvor. A onda je nakon tog posta na vodi pojela bobice. Otrovne, neotrovne, zarazene, nezarazene svejedno su joj tesko pale na stomak i dobila je proliv i dokazala da zmajevi nisu bas toliko mimo ostalog sveta.

Iako sam ocekivala da ce Martin da uvede Egona, njegova poglavlja su mi jednostavno nisu legla.

Jedino me malo razpolozila Koningtonova prica, izgleda da je on u ovoj knjizi upao na mesto Ser Cvetica, samo sto nisam sigurna da li je Regar bio njegov Renli ili je ova cvetna ljubav ostala neuzvracena.
@Mardzi i totalno offtopic: genetika i endokrina!!! Fenomenalno, ja sam na endokrini vec tri godine.