Pozdrav svima. Ja sam Aleksandar, sa Novog Beograda sam, polako stizem i do 4te decenije

. Svet fantasy/SF zanra sam otkrio kao klinac, kao i vecina uz Tolkiena, Ursulu, S.Donaldsona, Isaka Asimova, Artura Klarka etc...
Od neke 2002/3 godine sam poceo da citam i knjige na engleskom u nedostatku kvalitetnog stiva na nasem(i srodnijim jezicima iz okruzenja

) Preferiram fantasy i SF, ali citam i jos kojesta drugog..(mada u principu izbegavam ruske pisce{Tolskoj-evskog

i sabrana dela Ane Karenjine.
Posao kojim se bavim je usko vezan za sport, racunare i obrt kapitala (da u pitanju je kladionica

)
Ako jos nesto nekog zanima slobodan je da pita.
Inace za 4um znam poodavno ali nekoako me uvek mrzelo da se registrujem, pa rekoh da kad sam vec toliko stvari na 4umu saznao(narocito o knjigama koje su bile preporucivane) rekoh da se zahvalim i na tome.
i tako ajd pa pozdrav
“Till shade is gone, till water is gone, into the Shadow with teeth bared, screaming defiance with the last breath, to spit into Sightblinder's eye on the Last Day.” -Aiel
“Carai an Ellisande! Al Ellisande! Mordero daghain pas duente cuebiyar! Al Ellisande!” Manetheren
Dovie'andi se tovya sagain Mathrim Cauton