[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead www.tolkien.rs • Pogledaj temu - Partizan fan club - primamo sve, rehabilitujemo Zvezdaše...
Američki internet portal “basket.info” navodi da je praktično sve završeno i da se samo čeka zvanična potvrda. Ipak, demant je stigao iz Humske. Sportski direktor šampiona Srbije Dragan Todorić kategorično kaže: - Džoš Mekroberts nije u kombinaciji za dolazak u Partizan MTS - tvrdi Todorić za „Sport“.
Noću sigurno sanjaš i zato stalno spavaš, Ali život je ugrožen sa svih strana. Panduri i doušnici su svuda. U bistroima, devojke tvojih godina Mirišu na mladost.
Evo i od mene trač. Najbliža četvorka je Pops Mensah-Bonsu.
Noću sigurno sanjaš i zato stalno spavaš, Ali život je ugrožen sa svih strana. Panduri i doušnici su svuda. U bistroima, devojke tvojih godina Mirišu na mladost.
"I hate the way you talk to me,and the way you cut your hair, I hate the way you drive my car, I hate it when you stare, I hate your big dumb combat boots, and the way you read my mind, I hate you so much it makes me sick it even makes me rhyme I hate the way you`re always right, I hate it when you lie, I hate you when you make me laugh,even worse when you make me cry I hate it that you`re not around,and the fact you didn`t call, but mostly i hate the way I don`t hate you ...not even close ...not even a little bit ...not even at all.."
Sinoć na prijateljskoj protiv Makedonaca, Pekmen slomio pršljen nekom dečku u borbi za loptu kad je prilegao preko njega. Ja mislim da će se našim protivnicima ove godine više isplatiti da ulaze u minsko polje nego u naš reket.
Ne znam, ne uzimaj me za reč, nisam pročitao iz medija nego sa foruma od ljudi koji su gledali. Možda je neko namerno preterivao. Al' ga jeste dobro povredio, bila duga pauza i izneli su dečka na nosilima. Hehe, našao sam strim za RTRS, sad Igokea Partizan.
U jebem ti, Himki ispao od Nimburka. Znači nama će Lijetuvos, ako opravdaju očekivanja.