Mislim da kakav je da je češki napad, Vučinić - Jovetić - Vukčević u punoj formi i bez kartona nisu ništa gori, naprotiv. Ja to onako, nepristrasno.

Istina je sve za golove, ali je i istina da je svaki scenario podjednako moguć. Danas čuh da Hubsman ne igra ni jednu ni drugu utakmicu za Čehe, a nama je postavka (napokon) kompletna, prvi put u zadnjih četiri kvalifikacione utakmice, što je jako bitno. S Velsom nam je kompletna odbrana bila van stroja, protiv Engleza smo čuvali nekolicinu zbog kartona, ako zatreba protiv Švajcaraca da se vadimo, a u Švajcarskoj je tek igrao B tim, bez osam prvotimaca. Ogromna stvar je što će sad da opet zaigra Marko Baša, koji je, po meni, jedan od ključeva CG kvalifikacija, i jako je nedostajao u zadnjim kolima.
Kao što rekoh, ne dam česima preko 50%, a ko će da poklekne - vidjećemo 11tog u Pragu.

Bosanci se bore lavovski, ali mislim da su desetkovani kartonima za baraž, plus ima par povreda. Ne znam da Portugal ima slične probleme. Da su na 100% - ćerali bi se definitivno.