Ti što prete da se neće vratiti, uglavnom nisu dosledni

Ali da ne budem cinična. Zakopajte sekire momci. Uspeli smo da "oteramo" još jednog člana sa subforuma, a da je bio mnogo uljudniji od onih što i dalje kojekude kmeče da su "oterani".
Ali ono što je svima njima zajedničko je da nisu baš neki fanovi Martinovog serijala. Moram da naglasim da je 90%, ako ne i više, dwellera ovog subforuma barem softcore ASoIAF fandom, i ako smem da govorim u ime tih 90%, dolaziti na ovakav subforum i suptilno ili direktno pljuckati o nečemu čime smo manje ili više (u zavisnosti od sezone) opsednuti, je čist bezobrazluk. Ja ne trošim svoje dragoceno vreme viseći na temama o štaznam, LOTR-u (koji sam obožavala dok nisam otkrila Martina i shvatila da može i bolje) ili BSG-u, i trolujem fanove, jer to smatram sadomazohizmom. Ali gorčinu na stranu, ne želim da kažem da je Nurg trol, ne zanima me, naravno da svako ima pravo na svoje mišljenje, ali treba znati i za granicu, pogotovo kada je interakcija sa ljubiteljima u pitanju. I posle možete da mi kažete da sam kmezava i histerična, baš me briga, ali na ASoIAF ne dam!