Nije Mačvan loš igrač nikako, posebno ne za nas, a možda za koju godinu bude neki faktor u Makabiju. No, oni imaju Hendriksa i Elijahua na njegovoj poziciji, a Efes ima Batistu i Baraća na centrima, tako da kažem, oni su toliko jaki da mogu sebi dozvoliti luksuz da nas pojačavaju Mačvanom odnosno Raduljicom.
Mačvan može sutra da igra. Jes' da se neće ništa uigrati za jedan dan, al' može značiti pošto zna dobro Savana, a imao je prilike i protiv Iljasove da igra. Oni su nikakvi igrači u svojoj odbrani, a Mačvan bi mogao da se nosi sa njima u našoj odbrani uz Lučetovu pomoć, tako da tu bolje stojimo nego da Mačvan nije došao i neće igrati. Gonlum je jak, skočan, i bio bi problem, ali je povređen. Sad ako računamo da smo ravnopravni na centrima, kao ogroman problem bi nam mogli biti Vujačić, Guler i Tunčeri. Ako oni krenu da sipaju...

Ne zaboravimo Ilijevskog. Nego... jel igra Hido za njih?
PS: izgleda da ne, utripovah se. A vidim da sam pobrkao Batista. Oni imaju nekog Urugvajca, ne znam za njega, ja sve vreme mislio da je to Majk Batist iz PAO.