Da dam i ja svoj doprinos temi dok čekamo nastavak sezone. Imajući na umu sve ono što sam do sad vidjela u TVD ovo sa sexy-psycho doc bi trebalo da bude nešto što najmanje očekujemo (nije baš da sam otkrila toplu vodu),ali meni je palo na pamet da bi to možda mogla da bude Katherine koja je 100% imala neku witch u pričuvi (sjetite se Klausovog pojavljivanja u seriji).
A ono sa ubistvima??!!!Neko je spomenuo Džeremija-ko zna.Mada,mogla bi biti i Boni.Možda je prolupala od toga da stalno pomaže Eleni i pritom bude povrjeđena pa odlučila da joj se sveti.
I da,ne mogu da prećutim- Damonov povratak-mislim onaj pravi otkačen sam/pijan/neuračunljiv Damon.Od samog početka mi je on bolji lik od stefana.Stefan me podsjeća na Edwarda sa onom svojom sve me boli/patim što sam vampir/i mrzim se što sam stalno na dijeti facom pa me to pomalo nervira.
Ja sam čitav serijal pogledala već nekoliko puta, a počela sam prije nekoliko mjeseci da gledam seriju,i navukla sam se kao svi ostali. Iako sam prvo odlučno odbijala da to uopšte gledam (sestra tinejdžerka već dve godine vrišti o tome,a sad mi se naravno smije),iz čiste dosade i sasvim slučajno sam počela i zablesavila potpuno.

...ni iz čega ne može ništa da nastane...