Odlican mmo. Odlican. Bar koliko sam video za ovih nekoliko dana

. Jeste da neki questovi smore,trci tamo,trci ovamo al jbg sve igre ovog tipa su takve. Svet,pejzazi i mesta prosto oduzimaju dah. Kad sam dosao u Utociste bilo je Woooow ja sam na nebu. Ne bi poredio ostale mmoove jer svi ostali izgledaju jadno u poredjenju sa Aionom. Wow mi je uplacen a ja ga ne igram, nisam usao ni arenu da odradim ove sedmice... Koliko detalja samo i kad pomislim koliko su ljudi ulozili vremena i truda da naprave ovakvu igru... Jebeni korejanci :S . Igram na spatalosu, Eos sam. Jeste gay rasa al Jbg lepsi su imaju bela krila,mada ta gay nota se nevidi,bar na mom charu, char mi izgleda kao neki pametni starac tako da nije strasno

. E da opcije kad pravite chara su neverovatne. Znaci mozete da provedete 3 sata praveci chara i opet necete biti zadovoljni. Imate 4 clase a specijalizaciju birate na 10 lvl, i mozete da birate izmedju 2 znaci u sustini imate 8 clasa. A prica koja prati razvojni put svakog je neverovatna. Nije puko radjenje questova, skupljanje geera, farmanje, farmanje i jos farmanja (mada mozete i to ako volite da farmate i dizete skil profesijama i zaradjujete bezobrazne pare, pa onda kupite neka jebacka krila,gir,commpaniona ili pak opremu koju mozete koristiti kao skin, a u sledecem petch cak i kucu). Probajte. Samo download. Igra je dzabe sad. I poslednjih dana broj igraca samo raste. Ovaj server gde sam ja je full sad i ima que da se ceka kad se logujes, al nije duzi od 10 minuta. I da ako ste navikli na wow ili neku igru koja je bas laka ne znam dal ce vam se ovo svideti, ako nemate gayming iskustvo mozda se malo namucite, ali nista vas nekosta da probate. Pozdrav.
"...Ako mozes da sanjaris a da snovi ne ovladaju tobom, ako mozes da mastas a da ti mastanje ne bude cilj... Ako mozes da ispunis jedan nezaboravni minut sadrzajem koji traje sezdeset sekundi-tvoja je zemlja i sve na njoj,i, iznad svega,bices covek,sine moj!"