Elem, suština je u otprilike tome da ti Gil imaš sve više i više razumevanja za Boni, a ja sve manje i manje. Ako je ona toliko zajebana veštica da može sama da raščini čini koje je jedna od najstarijih veštica u društvu prethodnih Benetovih "zavezala" - smešno mi je i pomisliti da ju je Klaus mogao prisiliti na bilo šta. Nedosledno mi je to. Čak se nije ni pomučila. Malo je u početku odugovlačila, al' kad joj Klaus dade krv

Alarik je dovoljno materijala da pokriju dešavanja dok ne vrnu Tajlera. Tu i tamo će da natuknu verovatno i nešto oko Džeremija, a sve će morati biti začinjeno i Stefanom, jer su skontali da njanjav ne prolazi najbolje, mada ima buljuk tinejdžerki međ' njegovim fanovima. Taman postane zabavan, pa mu ubace neku onu patetičnu facu i splasne mi entuzijazam po pitanju njegove uloge.
Fali mi neka blesava osveta Dejmona, a to ne naslućujem u skoroj budućnosti, idealan materijal za to - Sejdž - su prosto ugasili.
Elenu su upristojili, tj. kanda su počeli i njen lik da malčice upotpunjuju. Sviđa mi se što je napokon otvoreno neodlučna, kako tinejdžerke i treba da budu, i neskriveno zaljubljena u obojicu.
Pih, i ne sećam se više šta sam sve još baljezgala. Odoh da slažem puzle i smirujem živce