Evo par slika kako to izgleda na čitaču (slike su na čitaču još bolje, ovde su resizovane i JPEG-ovane pa su slabije i tekst je malo zamrljan)
Osnovni meni (čitač može da prikazuje i slike, može da pušta mp3 muziku preko slušalica)
Opcije za svaku pojedinačnu knjigu (čitač pamti za svaku knjigu dokle si stigao, možeš praviti bookmarke na stranicama, postoji History za zadnje čitane stranice)
Mogu se kreirati kolekcije, evo kolekcije za Tomasa Kovenanta koju sam napravio
Sadržaj u opcijama za prvu knjigu Kovenanta
Sadržaj u samoj knjizi (rade linkovi, dodje se na neki i klikne)
Tri veličine fonta (small, medium i large), dole se vidi kako se zavisno od veličine fonta promjeni ukupan broj stranica knjige
Evo kako izgleda strip

Ovaj procenat pročitanosti knjige koji se vidi dole kao i sat u desnom ćošku ne postoje po defaultu već se može instalirati dodatak koji između ostalog dodaje i te mogućnosti. To sam baš juče instalirao.
Razmišljao sam da otvorim posebnu temu za ove uređaje jer mislim da bi mnogima sa ovog foruma moglo biti zanimljivo jer svi vole da čitaju a Polaris i druge kolekcije e-knjiga svi imamo pa je ovo dosta zgodna stvar, meni lično mnogo bolje nego da čitam sa kompjutera. Ali nisam bio siguran u kojoj oblasti foruma da otvorim temu o ovome, pa sam ovde pomenuo. Ako moderator misli da je bolje kreirati posebnu temu neka prebaci ovaj post i kreira temu od njega.