Da, mislim da ni Juve ni Chelsea nisu kandidati za nesto ozbiljnije.
Prvi nisu napravili dvije postene akcije na mecu dok Italijani zavise od Vucinica i samo solidnih krila.
Onako, 2-2 fin rezultat ali me smorila utakmica generalno.
Hvala Bogu te su individualnim potezima iskocili Oscar i Vidal...a i sta ocekivati od dva Italijana.
Chelsea sa Torresom ne moze da igra ovako, covjek nije navikao da se snalazi na malom prostoru i izgubio je znatno kontrolu lopte. Bio je igrac manje.
Oscar i Hazard su uradili koliko su mogli, jer su slabu podrsku dobijali od Mikela i Ramiresa...dosadno do bola

.
Juventus svaki napad gradi preko Pirla preko kojeg iz dva-tri pasa dodje lopta do (udvojenog pa nisu Englezi glupi) Vucinica koji salje na krilo...
Odbice se obje ekipe ko pero protiv najjacih.
Vidim Messi nabija gol statistiku, zajeban je Unai, zna on Barcu...vjerovatno je bila njegova brza igra preko krila. Barca se muci protiv relativno laganog protivnika.
Manchester tjera po svome, proci ce nekako grupnu fazu i onda ce biti tvrd orah svakoj ekipi.
Od jacih, tu je jos i Bayern...jaki su majku mu, mada oslabljena Valencia nije neko mjerilo.
Sve u svemu, zadovoljan sam prvim kolom...bilo je lijepih utakmica, golova i za mene skoro su svi rezultati ocekivani.