Cigane si i trebao izbegavati, pošto su i oni bili nepouzdani, ali će od sada biti bolji, to je sigurno. Ni ja ih ne stavljam, to je stvar estetike, što je rek'o neki.

Probaj prodati Vujčića ili Badera za nešto pouzdanije. Kad se vrati Korsli Edvards to je pogodak, kao i Hemonds. Mislim da se vredi uzdati u igrače RKG i ostale koji igraju solidno a imaju jednu utakmicu nedeljno. Ovo s Lučićem, Muslijem, Želabalom, Bejnsom, Pejdžom... Evo stavio sam ja sada Želabala i Bejnsa (mada se teško kladim protiv nas), al ko zna šta će biti, oće li ih odmarati za EL, dal su umorni il roviti... al pošto CDvita mora da se opere od poraza protiv MZT protiv Solnok Očaja, a Olimpija mora da traži protiv nas priključak za vrh... svi evroligaši ulaze u dobrom raspoloženju posle pobeda, biće vremena za odmor, kontam da se ovo kolo može pouzdati u njih i da će biti dobrih utakmica i indeksa. Prošlo kolo je bilo ono jebiga.
A Miljenović i Bogdan su ti bili, ono, nule, a ne vrede ništa sada. Bogdan ni sad neće igrati. Ja sam ga držao do prošlog kola jer nisam imao koga da kupim za 12 bednih kredita, pa sam stavio Rozića iz Cibone i makar 5 poena dobio. Ali isplatiće se Bogdan jednom.