Važna pobeda, iskusno, k'o matori. Naši su se dobro spremili, uništili smo ih u prvom poluvremenu na visinu, asistencije i lake poene iz reketa, jedino su ih naši faulovi i ono bacanja što su pogodili držali u igri. U trećoj mnogo više nervoze, ovi su morali reagovati, vratili su se, na kraju je presudila smirenost sa penala naših momaka i glup potez Bejnsa koji se samoizbacio, poklonio Berti bacanja, a bio je na putu da nas uništi. Sudije upropastile utakmicu bez dileme, unele nepotrebne tenzije i nervozu, a Olimpija iz sezone u sezonu održava kontinuitet igrača koji pričaju, gestikuliraju, simuliraju, podmeću i traže neke kavge, tako da je uz našu nervozu utakmica bila jako ružna.
I usr'o sam se u fantasy al nema veze. Indeksi naših su takvi da svi imaju 8-12. Strašno ujednačena ekipa, to sam isticao kao prednost pred početak sezone, a dobro je kad Luča i Leo iskoče i ponesu nas. Ovaj put to nije bilo, dobili smo timski.
Sad na CSKA, ja verujem da ih možemo drknuti u Moskvi lakše nego Barsu u Pioniru. Al dobro, mislim da nam je mnogo bitnija utakmica protiv CDvite. Gledaću da dođem, da pomognem svojim prisustvom, jer nikada nisam osetio gorčinu poraza a da sam bio u Pioniru.

Što i nije tako često... mog'o bih da učestam...