Dočekah i ja jedva da odgledam neku vašu "evroligašku".

Ipak nećete vi i Ulm lagano. Ne viđa se često bilo gde da svi imaju posle dva kola 1-1. Ovde će svako svakog moći da pobedi.
Pre neki mesec je Grba kod Tegija pričao kako veruje da bi Zvezda Diva imala u EL nešto bolji rezultat od Partizana. On je to rekao sasvim logično, po papiru i rosteru, a ja sam mislio da ne bi bilo tako jer verujem da postoji određeni kult igranja Evrolige koji omogućava Partizanu da nikad ne bude pregažen u Pioniru od bilo koga, bilo kada, u bilo kom sastavu, jer svako, i NBA kalibar i golobradi momak veruju da mogu da pobede. Sad sam siguran u to. Taj kult sigurno čine i priprema i svlačionica i treneri i atmosfera, itd, nije to samo uobrazilja, i to se gradilo uz par godina brojnih poraza i loših rezultata.
A ta uverenost u pobedu se nije videla kod zvezdinih večeras od uvodnih minuta, i to je bilo to. Bilo je i grča i nesigurnosti i svega, mislim da je poraz preubedljiv, i da će protiv Uniksa u Pioniru biti bolje u smislu da sigurno neće biti gaženja.
Ovi Galatini crnci stvarno prave razliku. Džemon Gordon je podsetio na ono NLB finale 2010. kad je doslovno sam sa Markom Tomasom igrao protiv celog Partizana. Za Aroja se znalo da je klasa, Ndonga svako zna.