Demone, siso, kad mi budemo imali nekog kao ćoki da nam prebije 16milki duga, organizuje linč protivnika u limenoj kutiji a kss posle kaže da se ništa specijalno nije desilo, orkestrira navijače i uvodi na utakmicu visokog rizika protiv nas uz asistenciju žandara, pribavi budžet toj vašoj fuziji bez rezultata a nama trebalo da odemo na F4 da bi nam država malo više odvrnula slavinu, kad se predsednik kss bude s nama dogovarao dal oćemo da igramo ili ne a druge ko jebe.... onda nam se smej.
Ovo što vi imate sada ni mi ni vi nismo imali pre. I o tome se radi. Vesić žika pauk saša toša dule, sve su to male mace za ovo čudo govnjivo. Ne radi se o nama i vama, već o njemu. I ne znam koliko je sve to dobro za vas, možda danas jeste, ali biće izbora opet... a kod nas se pita struka, zato smo mi bili na krovu evrope a vi propali. I zato mi sad imamo slabe karte.
Nego, da mi okrenemo na neke vedrije teme, evo nove pesme za tebe, sa slavlja.
"Ne pomaze huk tribine, Danilovic da se skine, Vujosevic s glavom svinje, ne pomaze Dacic, Toma, Tole lopov, vasiona, pukli ste ko evrozona".
Inače na Kalemegdanu doček, trubači, ima slika ćokija među trubama, okačio bih je samo što ne želim da mu gledam njušku na ovoj temi. Ne znam, mislim da je ovo veće slavlje nego mi kad smo išli na F4.