[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
www.tolkien.rs • Pogledaj temu - Partizan fan club - primamo sve, rehabilitujemo Zvezdaše...

Partizan fan club - primamo sve, rehabilitujemo Zvezdaše...

Fudbal, Košarka, Odbojka, Stoni tenis....mmmm... Stoni tenis...

Moderatori: Ereinion, Elu Tingol

Re: Partizan fan club - primamo sve, rehabilitujemo Zvezdaše

Postod Pauleta u Uto Mar 05, 2013 2:37 pm

Jbsh mi sve, treba da imas doktorsku disertaciju iz vise filozofije, logike i numericke matematike da bi razumeo sta su ovi sad iskopali

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=692361

Ako sam dobro skapirao, najbolje da Igokea ostane prva, a mi 4ti i onda ih tucemo u polufinalu. S tim sto je to do jaja tesko namestiti posto ako puknemo od njih onda cigani pustaju Buducnost i Radnicki jer ne mogu ni gore ni dole, i onda mi visimo za final4. A ako ih druknemo tu, onda mozda oni ne budu prvi, pa se jebemo u anus onda, treba osvajati final4. A ako tucemo sve do kraja, onda mozda budemo i treci, sto opet ne valja jer necemo na cigane.

U svakom slucaju EL se ispishala Dodiku u facu.
Slika
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Uto Okt 05, 2004 4:47 pm

Postod NothingMan u Uto Mar 05, 2013 3:18 pm

Haha ja se ni ne trudim da razumem. U svakom slučaju, blam. To jasno govori šta nas čeka od ULEB-a narednih sezona, uskoro bi mogao i samo šampion ABA u EL, a možda nas odjebu totalno za koju sezonu.

Što se kalkulacija na koga ćemo tiče, ja se ne bojim gancija osim što respektujem veći kvalitet, ne vidim tu timsku snagu koje bi se trebalo bojati (više se bojim našeg sopstvenog useravanja kao u prošlom derbiju), a Igosa se više bojim jer je to jedini sastav koji nas je ove sezone doslovno i bukvalno od početka do kraja stoprocentno razmontirao. Pitanje je da li su oni i dalje ta ekipa, već nekoliko kola ne izgledaju uopšte tako. Videćemo za vikend kako će to ići... Ne verujem ni da će ganci puštati bilo koga, ćoki sigurno bi, ali morao bi da rizikuje sa Vukoičićem i igračima, koji nisu govnari poput njega. A i on odgovara sili nad sobom.

Mislim da nema velikih problema da mi budemo četvrti a Igosi prvi, oni mogu sebi dozvoliti poraz protiv nas, čekaju onda Krku ali će im problem biti gostovanje Ciboni. Mi smo skoro sigurno četvrti u slučaju pobede protiv Igosa, jedino ako Šumadinci ne zabrljaju i propuste nas na treće mesto. Ali ima još da se igra, sve je moguće.

I da, ovo je teško sranje, da u kvalifikacije ide poraženi polufinalista sa boljim plasmanom od drugog poraženog polufinaliste. Nek se odigra utakmica za treće mesto, ko je još računao tokom lige na ova nova "pravila".
Noću sigurno sanjaš i zato stalno spavaš,
Ali život je ugrožen sa svih strana.
Panduri i doušnici su svuda.
U bistroima, devojke tvojih godina
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Ned Avg 29, 2004 3:05 am

Postod Daemon Blackfyre u Uto Mar 05, 2013 3:25 pm

nema sta da se bojis ili ne bojis zvezde, moze samo svejedno da ti bude, jer ne postoji univerzum u kome vi nas mozete da pobedite ove sezone, pogotovo ne u nekoj bitnoj utakmici. sho's tice igokee, mislim da samo ime tog tima i dodik kao pojava garantuju neke malverzacije kada je partizan u pitanju
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pet Avg 13, 2004 3:08 pm

Postod NothingMan u Uto Mar 05, 2013 3:58 pm

Mnogi univerzumi nisu postojali dok ih KKP nije otvorio, pa šta. Mi smo tim kojem "realisti" od početka sezone prognoziraju sredinu tabele, pa borbu za evrokup, pa laganih 1/9 u EL, pa rasturanje u finalu kupa, igramo najružnije najjadnije impotentno nikakvo, itd itd, a samo zato što smo sami opali u odnosu na svoj nivo od početka i platili skupu cenu Evroligi i tesnim/teškim porazima, nismo rame uz rame sa vašim sega-mega-projektom. Vaša "zvezda" je skup generalno korektno uklopljenog kvaliteta koji nema timsku koheziju veću od one koju mogu doneti sami igrači u trenucima inspiracije. Prelazili smo mi i daleko gore, i uvek se bojali timova sličnih nama više nego "projekata", tako da, ne zameri mi što trenutno veći problem vidim u nama samima nego u vama. Kao što ja nemam nameru da se raspravljam sa tvojim uverenjem da ste vi ne znam šta, ni ne zanima me.

Hvala za hint šta me čeka na forumima ako slučajno pobedimo Igose, dobro sam se iznenadio nedavnim ciganskim lelecima o pokradenoj Cedeviti i guranju Partizana. ::S::
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Daemon Blackfyre u Uto Mar 05, 2013 6:10 pm

hteo sam da napisem nesto tipa "ha vidi debila prepire se sa ljudima na navijackim forumima" ali eto ja tebe tovarim ovde na jebenom forumu epske fantastike, de ces crnje :feler:

ako mi nemamo koheziju, kakvu vi koheziju imate nesrecjo? :D te price o hemiji i drugarstvu i velikoj srecnoj porodici melji nekom drugom, pecenjara vujosevic je jedno rasulo od ekipe koje jedino jos izostanak iz el deli od totalnog raspadanja. sad ce, jos malo ;)

ne mislim ja da smo mi bog zna sta, uostalom neke utakmice u evrokupu su to i pokazale, ali u odnosu na vas smo jebeni harlem globtrotersi 8)
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod NothingMan u Uto Mar 05, 2013 8:23 pm

Moja priča o timskoj koheziji nije tu da bi merili istu među sobom, već kao razlog zašto se bojim više one Igokee nego vas. A ako ćemo da merimo među sobom, ček onda da vidim: nemamo kvalitet, to od starta znamo, nismo ni nešto talentovani, dule-nema-pojma, sabotira nas, u rasulu smo, nismo tim, kako smo onda koji moj tu gde jesmo, zašto ne pravimo društvo Ciboni i Kr(c)ki tamo dole? :mrgreen: Ko će ga znati? Realistični komentatori imaju teoriju da su svi loši, sve je loše, i ABA ligaši (velika većina) i Barselona i CSKA i Bešiktaš itd čim su dozvolili ovom raspadu da im pravi ogromne probleme ako ništa drugo. :feler:

I sad će nam kraj, samo što nije, neka se raspadnemo i odemo u drugu ligu, nekoga čeka to, a nekoga sudbina "čuda" FK Obilić 1999. :mrgreen:
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Daemon Blackfyre u Sre Mar 06, 2013 1:33 am

tu ste gde ste jer je gro timova iz aba lige odigralo ocajno veci deo sezone, zbog lose organizacije/hemije/trenera/pitajboga cega. po kvalitetu ste negde za sredinu tabele, mozda 1-2 mesta iznad.

zvezda s druge strane, bi bila ubedljivo prva da ju je vukoicic vodio od starta.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod NothingMan u Sre Mar 06, 2013 2:35 am

Teška nagađanja. Split se vrlo moguće ne bi ni desio, ali Zadar verovatno bi, jer su oni pouzimali sve bitnije skalpove ove sezone. A opet, posle pobede nad Splitom bi bila bolja atmosfera... Igosi bi vas svejedno iznenadili/vi ih potcenili, razmontirali su vas a tesan poraz da zahvalite samo stihiji i ludačkim šutevima koji su upali iz potpune rasterećenosti. Sa spremnijim trenerom bi bilo eventualno tesno i ko zna šta bi ispalo. Nagađanja, zaista, kao kad bih ja krenuo, a da nam je uletela neka lopta u Bambergu, da li bismo ovoliko psihički pali i gubili završnice nadalje kao na traci i ućarili još koju na strani, dovoljno za mirno treće mesto ili borbu do kraja za drugo.

A isto kao što mi možemo biti srećni što je Cedevita prsla Cibona raspad a Olimpija oscilirala više od nas, tako i RKG i Budućnost da budu srećni što mi nismo zadržali nivo od pre pa su zato izjednačeni sa nama ili ispred. Zavisi iz kog ugla gledaš, neko će da priča da smo tu gde smo jer su drugi raspad, a ja ću u inat da kažem da su drugi ispred nas jer smo mi popustili u drugom delu.
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod rinsvind u Čet Mar 07, 2013 4:34 pm

nadam se da ste juce izvrsili izmene - juce su bile prve utakmice.
Imao sam i Krleta i Tea u timu :)
Ako smo pali, padu smo bili skloni...
Korisnikov avatar
Petokraka
Petokraka

Pridružio se: Pon Jun 10, 2002 3:49 pm

Postod Earvena u Čet Mar 07, 2013 5:19 pm

ja batalila odavno EL fantasy :-P ne ide, tako da igram samo Aba ligu :feler:
"I hate the way you talk to me,and the way you cut your hair,
I hate the way you drive my car, I hate it when you stare,
I hate your big dumb combat boots, and the way you read my mind,
I hate you so much it makes me sick it even makes me rhyme
I hate the way you`re always right, I hate it when you lie,
I hate you when you make me laugh,even worse when you make me cry
I hate it that you`re not around,and the fact you didn`t call,
but mostly i hate the way I don`t hate you
...not even close
...not even a little bit
...not even at all.."
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pon Apr 08, 2002 11:04 am

Postod Daemon Blackfyre u Čet Mar 07, 2013 6:30 pm

vi generalno batalili el vidim ja :D sledece godine evrokup fantasy :feler:
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod NothingMan u Čet Mar 07, 2013 7:32 pm

Ja nisam skontao da se igra EL, riknuo balkansport sajt tamo uvek vidim najave. A baš sam hteo da šutnem Rodrigeza evo upravo opet userava. Ionako igram samo za čast.
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod NothingMan u Čet Mar 07, 2013 8:54 pm

OK, nadam se da imate Mirotića. :mrgreen: Penali 18/18, laganica. Hvala na produžecima, stigao je i Rodrigez da nabije indeks zbog penal završnice.
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod NothingMan u Pet Mar 08, 2013 10:35 pm

205.9 poena, idemooooo ::C:: magična granica od 200 poena je konačno probijena, sad je samo nebo granica.
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod rinsvind u Pet Mar 08, 2013 11:49 pm

a posle nesto laze kako mu tim nista ne valja :D